ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۲۱۲۷
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۵

وضعیت پروند مسیح علی نژاد

وی افزود: چنانچه دادیار اظهارنظر هم این قرار منع تعقیب یامین‌پور را تایید کند، ما نسبت به این قرار به دادگاه اعتراض خواهیم کرد.
تدبیر24: وکیل مسیح علی‌نژاد، روزنامه نگار مقیم لندن از صدور قرار منع تعقیب برای وحید یامین‌پور در دادسرای رسانه و فرهنگ خبر داد.  
 
گیتی پورفاضل، وکیل "مسیح علی‌نژاد" درباره آخرین وضعیت پرونده شکایت موکلش از "وحید یامین‌پور" اظهار کرد: با وجود اتهام‌افکنی محرز "وحید یامین پور" درباره مطلبی منتسب به موکلم، بازپرس پرونده برای یامین‌پور قرار منع تعقیب صادر کرده است.
 
وی افزود: چنانچه دادیار اظهارنظر هم این قرار منع تعقیب یامین‌پور را تایید کند، ما نسبت به این قرار به دادگاه اعتراض خواهیم کرد.
 
چندی پیش "وحید یامین یور"، مجری سابق صدا و سیما و از نیروهای نزدیک به جبهه پایداری در مطلبی "مسیح علی‌نژاد" را فاحشه خواند و اضافه کرد: "مسیح علی نژاد حداکثر یک فاحشه است نه یک مرتد." پیرو همین اظهارات یامین‌پور، علی‌نژاد از طریق وکیل خود در ایران از این عضو جبهه پایداری به دادسرای رسانه و فرهنگ شکایت کرد.
 
پورفاضل در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با آنا درباره پرونده موکل دیگر خود "سراج‌الدین میردامادی" نیز گفت: با وجود اینکه موکلم تاکنون محکومیت کیفری نداشت اما به 6 سال حبس تعزیری، 2 سال ممنوعیت خروج از کشور و 5 سال ممنوعیت از خدمت محکوم شده است، از اینرو روز 22 مرداد ماه اعتراض خود را نسبت به حکم صادره علیه میردامادی به دادگاه ارائه خواهم کرد.
 
"سراج‌الدین میردامادی" به اتهام تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی به قصد بر هم زدن امنیت ملی در دادگاه بدوی به 6 سال حبس تعزیری محکوم شد. میردامادی در سال 1388 و پس از وقایع انتخابات ریاست جمهوری از ایران خارج شد و به فرانسه رفت.

وی پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 1392 و پیروزی حسن روحانی به ایران بازگشت و در فرودگاه پاسپورتش توقیف شد. در روز 21 اردیبهشت سال جاری نیز وی بازداشت شد و از آن زمان در زندان به سر می‌برد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: