ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۳۲۱۷۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۱
علیزاده طباطبایی:

اتهامات مهدی هاشمی اقتصادی و امنیتی نیست

یکی از وکلای‌مدافع مهدی هاشمی گفت: یقینا کسانی که برای مهدی هاشمی پرونده‌سازی کردند روسیاه و ما روسفید خواهیم شد.
تدبیر24: علیزاده طباطبایی پیش از ورود به دادگاه انقلاب در جمع خبرنگاران گفت: امروز چهارمین جلسه رسیدگی به اتهامات آقای هاشمی است.

وی با بیان اینکه در مورد موکلم پرونده‌سازی شدن است، گفت:‌ من هیچ کدام از اتهامات را قبول ندارم؛ زیرا اتهامات مهدی هاشمی نه اقتصادی و نه امنیتی است بلکه سیاسی و مربوط به سال 88 است.

وی افزود: امروز دفاعیات از سوی مهدی هاشمی و وکلا صورت خواهد گرفت و یقینا آنهایی که پرونده‌سازی کردند روسیاه بوده و ما رو سفید خواهیم شد.

وکیل‌مدافع مهدی هاشمی درباره حضور نیافتن موکلش در میان خبرنگاران در جلسه قبلی دادگاه بیان کرد: این نظر دادگاه است که ما از در دیگری برویم و ما تبعیت می‌کنیم؛ در واقع غیرعلنی بودن دادگاه را قاضی مشخص می‌کند.

علیزاده‌طباطبایی خاطرنشان کرد: مطالبی که موکلم در صفحه شبکه اجتماعی خود (فیس بوک) منتشر کرده مغایرتی با قانون ندارد.

وکیل مدافع مهدی هاشمی در رابطه با استاد اویل تصریح کرد: در رابطه با استاداویل باید بگویم که هم مجلس و هم وزارت اطلاعات گفته است که مهدی هاشمی نقشی در آن ندارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۷
2
0
پس این همه پول از کجاست؟
چرا من حوان نمی تونم مثل مهدی هاشمی در رفاه زندگی کنم؟
نظر شما: