ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۲۱۸۶
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱

آلمان همکار اسرائیل در کشتار مردم غزه

خبر روز یکشنبه هفته نامه اشپیگل مبنی بر ارسال معادل یک میلیون یورو سلاح و تجهیزات نظامی از سوی آلمان به رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ غزه، مشارکت دولت آنگلا مرکل در کشتار مردم بی دفاع و زنان و کودکان فلسطینی را افشا کرد.
تدبیر24: در رابطه با ارسال محموله جدید تسلیحات نظامی به رژیم اسرائیل آمده است: دولت آلمان پیرو درخواست کتبی ˈیان فان آکنˈ نماینده ارشد حزب سبزها در مجلس این کشور درمورد ارسال سلاح به اسرائیل در ماه های گذشته،اعتراف کرده است که در بحبوحه جنگ اخیر در غزه محموله ای از سلاح های آلمانی به ارزش نزدیک به یک میلیون یورو به این رژیم صادر شده است.

بر اساس این گزارش، چاشنی های انفجاری سلاح های جنگی و همچنین قطعات مورد نیاز در زیردریایی های جنگی رژیم صهیونیستی از جمله تجهیزات نظامی است که در جدیدترین مرحله صادرات تسلیحاتی آلمان برای رژیم اشغالگر قدس ارسال شده است.

این تجهیزات نظامی درحالی از سوی دولت آنگلا مرکل به رژیم صهیونیستی صادر شده که مجوز ارسال آن در دولت قبلی مرکل به تصویب رسیده بود اما ˈزیگمار گابریلˈ، وزیر اقتصاد و انرژی دولت فعلی آلمان براساس قانون اساسی این کشور که صادرات تسلیحات نظامی به مناطق درگیر جنگ و بحرانی را ممنوع کرده، می بایست از این صادرات تسلیحاتی جدید جلوگیری می کرد.

نکته قابل توجه اینکه،دولت آلمان با تلاش گابریل در اقدامی متناقض فروش تجهیزات نظامی به روسیه را به بهانه درگیر بودن این کشور در مناقشه اوکراین ممنوع و از ارسال آن به مسکو جلوگیری کرده است.

به نوشته اشپیگل،اسرائیل در سیاست صادرات تسلحیاتی آلمان همواره نقش و جایگاه ویژه ای داشته است و شرکت های تسلیحاتی آلمان در دوران جنگ هایی که رژیم صهیونیستی در برپایی آن دخالت داشته نیز همچنان به فروش تسلیحات نظامی به این رژیم اشغالگر ادامه داده اند.

در ماه ها و هفته های گذشته همزمان با افزایش جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و کشتار بی رحمانه مردم بی دفاع و زنان و کودکان فلسطینی، راهپیمایی ها و تظاهرات متعددی در شهرهای مختلف آلمان از جمله برلین برگزار شده که طی آن معترضان به این اقدامات ضد بشری، بر توقف سریع حمایت دولت آنگلا مرکل از رژیم کودک کش صهیونیستی از طریق ارسال سلاح به آن تاکید داشته اند.

به رغم درخواست احزاب و سیاستمداران مخالف دولت و فعالان مخالف جنگ و صادرات تسلیحاتی، دولت آلمان تاکنون هیچ آمار رسمی از میزان صادرات تسلیحاتی خود به رژیم صهیونیستی ارائه نکرده است.

منبع:اشپیگل آنلاین
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: