ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۲۲۰۱
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۰

راه‌اندازی کانونهای ورزشی مدرسه‌ای

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش از راه‌اندازی کانون‌های ورزشی درون مدرسه‌ای از ابتدای سال تحصیلی جاری خبر داد و گفت: کانون‌های درون مدرسه‌ای را اولیا پوشش می‌دهند و در سطح استان‌ها نیز با هیات‌های ورزشی و در تهران با فدراسیون‌ها در تعامل هستیم تا بتوانیم این پایگاه‌های استعدادیابی را توسعه دهیم.
تدبیر24: دکتر مهرزاد حمیدی افزود: اگر دانش‌آموزان بخواهند به سالن‌های ورزشی خارج از مدارس بروند باید هزینه‌های بسیاری را پرداخت کنند. از سوی دیگر اعتمادی که والدین به مدارس دارند به مراکز دیگر کمتر است، به همین خاطر پیش‌بینی می‌کنیم دانش آموزان از این اقدام استقبال کرده و حضورشان در کانون‌ها پررنگ باشد.

وی با تاکید بر اینکه کانون‌های پیشرفته ورزشی حلقه ارتباط ورزش دانش آموزی و ورزش قهرمانی هستند گفت: در این کانون‌ها به دنبال استعداد یابی هستیم. کانون‌های درون مدرسه‌ای را اولیا پوشش می‌دهند و در سطح استان‌ها نیز با هیات‌های ورزشی و در تهران با فدراسیون‌ها در تعامل هستیم تا بتوانیم این پایگاه‌های استعدادیابی را توسعه دهیم. در واقع کانون‌های ورزشی درون مدرسه‌ای، برون مدرسه‌ای و کانون‌های ویژه خط اصلی حرکت ما در جهت استعدادیابی را مشخص می‌کنند.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه فعالیت در این کانون‌ها فوق برنامه محسوب شده و در روزهای پنج شنبه و بعداز ظهرهای سایر ایام هفته صورت می‌پذیرد اظهار کرد: در واقع در امتداد ساعت ورزش، تلاش می‌کنیم زمینه‌ای فراهم شود تا کانون‌های ورزشی درون مدرسه‌ای با مشارکت و حمایت والدین تشکیل شوند.

حمیدی با بیان اینکه پس از فعالیت کانون‌های ورزشی درون مدرسه‌ای، کانون‌های ورزشی برون مدرسه‌ای حلقه دوم استعدادیابی ورزشی در مدارس تلقی می‌شوند گفت: 3000 ورزشگاه تحت پوشش آموزش و پرورش، کانون‌های ما هستند و حتی پیش‌بینی شده مراکزی را در اماکن متعلق به وزارت ورزش و جوانان در اختیار بگیریم. پس از آنکه دانش‌آموزان توانمند در کانون‌های برون مدرسه‌ای نیز غربال شدند به کانون‌ها و پایگاه‌های ویژه ارتقای استعداد هدایت خواهند شد.

وی افزود: در فاز اول اجرای این طرح با فدراسیون‌های ورزشی همکاری داریم. کانون‌های ویژه با امکانات و نیروی انسانی آموزش و پرورش شکل می‌گیرد و فدراسیون‌های ورزشی نیز به دنبال تفاهم‌نامه‌هایی که امضا خواهیم کرد، امکاناتی را در اختیار ما قرار می‌دهند. تا کنون مذاکراتی برای راه‌اندازی کانون‌ها با فدراسیون‌های شنا، فوتبال، بسکتبال، تنیس روی میز، بدمینتون و هندبال انجام شده و از این میان راه‌اندازی کانون‌های فوتبال و بسکتبال عملیاتی شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: