آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۲۲۲۶
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۳

عبدالله گل نخست وزیر نخواهد شد

معاون دبیر کل حزب حاکم ˈعدالت و توسعه ˈ ترکیه گفت که ˈعبدالله گلˈ رییس جمهوری کنونی این کشور، نخست وزیر ترکیه نخواهد شد.
تدبیر24: محمد علی شاهین معاون حزب حاکم ترکیه افزود: عبدالله گل به علت اینکه نماینده مجلس نیست، شانسی برای تصدی پست نخست وزیری ترکیه ندارد.

دوره ریاست جمهوری عبدالله گل پنجم شهریور به پایان می رسد و ˈرجب طیب اردوغانˈ نخست وزیر کنونی ترکیه که در انتخابات اخیر ریاست جمهوری این کشور به پیروزی رسید، جانشین وی می شود.

بر اساس عرف سیاسی رهبر حزبی که در انتخابات عمومی بیشترین آرا را به دست آورده باشد، پست نخست وزیری را کسب می کند.

گفته می شود که قرار است ˈاحمد داود اوغلوˈ وزیر خارجه ترکیه پس از آغاز به کار اردوغان به عنوان رییس جمهوری این کشور، رهبری حزب حاکم عدالت و توسعه را بر عهده بگیرد.

اردوغان که در انتخابات اخیر ریاست جمهوری ترکیه پیروز شد ، ششم شهریور ماه کار خود را در پست ریاست جمهوری آغاز می کند.

منابع نزدیک به حزب حاکم عدالت و توسعه می گویند که به احتمال قوی احمد داوداوغلو پس از اردوغان ، نخست وزیر جدید و موقت ترکیه خواهد بود.

اردوغان سه روز پیش گفت: پنجم شهریور ماه ˈکنگره عمومیˈ حزب حاکم، نخست وزیر جدید که وی رهبری حزب را نیز بر عهده خواهد داشت را انتخاب خواهد کرد.

بررسی رسانه ها و دیدگاه های منابع نزدیک به حزب حاکم عدالت و توسعه و اردوغان نشان می دهد که در میان گزینه های احتمال انتصاب به نخست وزیری موقت ترکیه، شانس داود اوغلو بیشتر از سایر نامزدهای این پست است.

ˈحسین یایمانˈ استاد دانشگاه ˈغازی آنکاراˈ و نویسنده روزنامه ˈوطنˈ که به حمایت از حزب حاکم ترکیه شهرت دارد، نوشت که از سخنان اردوغان چنین استنباط می شود که گزینه اصلی وی برای تصدی پست نخست وزیری ترکیه ، داود اوغلو است.

برخی محافل نزدیک به دولت آنکارا نیز گمانه زنی کرده اند که ˈهاکان فیدانˈ رییس فعلی ˈسازمان اطلاعات و امنیت ترکیهˈ (میت) هم به عنوان وزیر خارجه جدید معرفی می شود.

نخست وزیر موقت تا زمان برگزاری انتخابات پارلمانی ترکیه در ژوئن سال 2015 این سمت را برعهده خواهد داشت.

از ˈ بلند آرینچˈ، ˈمحمد علی شاهینˈ معاونان اردوغان و ˈبینالی یلدریمˈ وزیر ارتباطات سابق ترکیه نیز به عنوان گزینه های نخست وزیری موقت این کشور یاد می شود.

منبع:شبکه تلویزیونی سی ان ان ترک
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: