تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۳۲۲۴۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۰

سرانه پایین مصرف آبزیان در کشور

معاون وزیرجهاد کشاورزی و رییس سازمان شیلات ایران گفت: سرانه مصرف آبزیان در کشور پایین و کمتر از نصف متوسط مصرف جهانی است.
تدبیر24: سید حسن صالحی روزدوشنبه در نخستین ستاد توسعه شیلات استان در سالن جلسات استانداری خوزستان افزود: در تلاش هستیم با پتانسیل بالایی که در خوزستان و کشور وجود دارد میزان کسری در این بخش را جبران و سرانه مصرف آبزیان را بالا ببریم.

وی گفت: استفاده از آب ها، سواحل، کانال ها و سایر منابع آب های طبیعی و نیمه طبیعی برای افزایش تولید آبزیان بسیار موثر است.

صالحی تصریح کرد: خوزستان از جمله استان هایی است که در زمینه شیلات، صید و آبزی پروری از پتانسیل بالایی برخورداراست و می تواند نقش مهمی در تولید غذای سالم چون آبزیان در کشور داشته باشد.

رییس سازمان شیلات کشور با اشاره به اینکه توسعه شیلات، زمینه ایجاد اشتغال، تولید و درآمد را برای مناطق مرزنشین ازجمله خوزستان فراهم می کند سرمایه گذاران خوزستانی و کشور را به سرمایه گذاری در بخش شیلات دعوت کرد.

وی افزود: خوزستان حدود 10 درصد تولید آبزیان پرورشی و دریایی را در کشور به خود اختصاص داده اما با توجه به شرایط استان تا 30 درصد ظرفیت کشور را هم می تواند تولید کند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تدوین بسته حمایتی دولت گفت: یکی از اقدامات مهم در این بسته، این است که فضایی در بانک ها ایجاد شود تا بانک ها بتوانند سهم عمده ای را در پرداخت تسهیلات به بخش های خصوصی داشته باشند.

وی به مشکلات بخش شیلات اشاره کرد و افزود: عواملی از جمله بیماری ها، سرمازدگی و کاهش قیمت ها درفقدان موفقیت این بخش موثر بوده اما با ایجاد فضای مناسب برای صادرات میگو و ماهیان گرمابی و غلبه بر بیماری ها در آینده با مشکلات کمتری روبرو خواهیم بود.

صالحی در ادامه به تالاب ها به عنوان یکی از ظرفیت های مناسب توسعه در استان خوزستان اشاره کرد و گفت: پژوهشکده آبزی پروری در استان مطالعات خوبی بر روی تالاب های استان انجام داده و برنامه احیای تالاب ها در دستور کار قرار گرفته است.

رییس سازمان شیلات کشور افزود: نقش آبزیان در تامین غذای ساحل نشینان تالاب ها و اشتغال آن ها از جمله مسائل جدی مورد توجه است و در بخش احیا و بازسازی ذخایر تالاب ها به دستگاههای ذی ربط کمک خواهیم کرد.

وی تصریح کرد که یکی از اهداف تشکیل ستاد توسعه شیلات این است که تمام مدیران تاثیر گذار درشیلات با همفکری، سند توسعه شیلات استان را تدوین کنند.

**اجرای طرح جامع شیلات در خوزستان ضروری است

استاندار خوزستان نیز بر لزوم اجرای طرح جامع شیلات در این استان تاکید کرد و گفت: مطالعه این طرح باید در دستور کار قرار گیرد و باهمکاری شورای برنامه ریزی و شیلات کشور، ساز وکارهایی برای اجرای آن تعیین شود.

ˈعبدالحسن مقتداییˈ افزود: توسعه زیرساخت ها از جمله نکات مهمی است که در این طرح مطالعاتی، باید مورد توجه قرار گیرد.

وی گفت: شهرک صنعتی برای زیرساخت های محصولات شیلاتی از جمله مسائل با اهمیت به شمار می آید که برای انجام کارهای تخصصی طرح ضروری است.

مقتدایی خاطرنشان کرد: اگر این طرح مطالعاتی مصوب شود می توان بسیاری از مشکلات را حتی در بخش منطقه آزاد اروند حل کرد.

استاندار خوزستان افزود: باید شرح خدمات طرح مطالعاتی جامع شیلات نوشته شود و هم دیدگاه های ملی و هم نیازهای استان در آن لحاظ شود و جلسه بعد به تصویب شرح خدمات این طرح مطالعاتی اختصاص یابد.

وی گفت: از آنجایی که این طرح قرار است به عنوان الگو مورد استفاده قرار گیرد باید به صورت جامع دیده شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: