تدبیر24: در این نامه خطاب به حسن روحانی، رئیس جمهور آمده است: با قدرت، توان و پشتوانه عظیم مردمی که در اختیار شما هست، به میدان آمده و با تعامل با نمایندگان منصف، معتدل و فهیم مجلس شورای اسلامی، این طرح را ناکام بگذارید و دانشگاههای کشور را در آستانه سال تحصیلی جدید، از آسیبی بزرگ نجات دهید.
متن کامل نامه به شرح زیر است:
"جناب آقای دکتر روحانی
رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران
پس از گذشت یکسال از انتخاب هوشمندانه و مدبرانه مردم این سرزمین و انتشار پر طنین رأی آنان به اعتدال و امید در سراسر جهان، گویی مخالفانی که در کنار ما قرار دارند، هنوز گوشهای خود را محکم گرفتهاند و بر آنچه مردم یکسال پیش با صلابت و محکم دست رد زدهاند پافشاری میکنند.
دانشگاه که باید محلی امن و آرام، برای صاحبان اندیشه، علم و نوآوری باشد، مورد هجوم قرار گرفته است و وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری که نماینده بر حق، شایسته و محبوب دانشگاهیان و مورد تأیید آنان است، متأسفانه مورد حملههای در اصل سیاسی و جناحی عدهای اندک قرار گرفته است. افرادی که باید وظیفه قانونگذاری و سیاستگذاری کشور را انجام دهند، تمام هم و غم خود را صرف امور اجرایی دانشگاهها و عزل و نصبهای مدیران آن کردهاند.
کسانی که در هشت سال گذشته در مقابل انواع قانون شکنیها، فسادها، بی اخلاقیها، مصیبتهایی که کشور را گرفتار کرده که آثار و عواقب آن همچنان ادامه دارد، سکوت کردهاند، اکنون با جسارت به میدان آمده و با کارشکنی و غوغا سالاری، مقابل متولی حرکت علمی کشور ایستاده و سهم خواهی میکنند. وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به چند نهاد و شورا باید پاسخگو باشد؟
آیا وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری با توجه به حضور مکرر در این مجامع و پاسخگویی تقریباً روزانه به کمیسیون آموزش در مجلس و رسیدگی به درخواستها و فرمایشهای متنوع و متعدد آنان، وقتی هم برای تدبیر امور وزارت خواهد داشت؟!
آیا امور دانشگاهها نباید به اعضای هیأت علمی سپرده شود؟
آیا رؤسای دانشگاهها نباید از مقبولیت لازم در بین اعضای هیأت علمی برخوردار باشند؟
آیا این استادان دانشگاه نیستند که باید پشتوانه دانش بنیان صنعت و اقتصاد کشور را که مقام معظم رهبری به درستی بر آن تأکید بسیار دارند، بسازند؟
آیا نباید نسبت به بورسیههایی که در آینده به کسوت استادی در دانشگاه های کشور درخواهند آمد، حساس باشیم و معیارهای قانونی را رعایت کنیم؟
آیا در حالیکه جوانان شایسته، متعهد و متدین کنار زده شدهاند و فرصت تحصیل از آنها گرفته شده، یا مجبور به ترک وطن برای ادامه تحصیل شدهاند، باید همچنان با بیعدالتی و رانتخواری، عرصه علم و دانش را در اختیار افراد بیصلاحیت، خاص و وابسته به صاحبان قدرت قرار داد؟
آیا افراد دلسوز، متدین، انقلابی، آگاه، شناخته شده، شاخص و با تجارب گرانسنگ در حوزۀ آموزش عالی باید به دلیل فضاسازی و جنجالهای سیاسی برکنار شوند و افرادی که پس از هشت سال با رأی مردم کنار گذاشته شدهاند، دوباره در پستهای مدیریتی و اجرایی قرار گیرند؟
آیا فضای دانشگاهها که در یکسال اخیر، سرشار از امید، نشاط و آرامش شده و میرود تا از سیطره نگاه امنیتی و مغایر با آزاداندیشی که رهبر معظم انقلاب بارها برآن تأکید فرمودهاند، خارج شود، باید دوباره دچار تنش و کژ اندیشی شود؟
کسانی که با علم و دانش سروکار دارند و با فرایندهای علم اندوزی و دانش آموختگی و پژوهش آشنا هستند، نیک میدانند که رشد علمی حاصل سالها تلاش، فعالیت و هم افزایی است. چگونه از رکود علمی صحبت میشود، در حالیکه شاخصهای اصلی علمی کشور خلاف آن را نشان میدهد؟
جناب آقای دکتر روحانی،
اکنون که رأی معدودی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر استیضاح آقای دکتر فرجی دانا، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان یکی از برجستهترین، شناخته شدهترین، صالح ترین، اصولگراترین، متدین ترین استادان کشور و یکی از شاخص ترین اعضای دولت تدبیر و امید قرار گرفته است که به جای پرداختن به اصلاح امور، با پیگیری آن به اهداف سیاسی خود جامۀ عمل بپوشانند، از جنابعالی تقاضا داریم با قدرت، توان و پشتوانه عظیم مردمی که در اختیار شما هست، به میدان آمده و با تعامل با نمایندگان منصف، معتدل و فهیم مجلس شورای اسلامی، این طرح را ناکام بگذارید و دانشگاههای کشور را در آستانه سال تحصیلی جدید، از آسیبی بزرگ نجات دهید.
دانشگاه سنگر انقلاب و همه ما سربازان آن هستیم و در راه اهداف بلند دینی و ملی همواره تلاش کردهایم. ما با صبر، آرامش، فروتنی و امید به توفیق الهی، حمایت همه جانبه خود را از جناب آقای دکتر فرجی دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اعلام میکنیم."