ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۳۲۳۰۸
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۴

اینترنت ارزان و جهانی در راه

شرکت‌های بزرگی همچون گوگل، مایکروسافت و همچنین آژانس‌های دولتی کشور‌های آمریکا و انگلستان عضو اتحادیه‌ای با نام اختصاری A4AI شده‌اند تا امکان دسترسی به اینترنت را برای میلیاردها نفر در سراسر جهان فراهم کنند.
تدبیر24: شرکت گوگل، دولت ایالات متحده آمریکا و انگلستان و بیش از ۱۰ شرکت بزرگ جهان توافق‌نامه‌ای را به امضاء رسانده‌اند که براساس آن تمامی اعضای این اتحادیه موظفند در تامین اینترنت ارزان‌قیمت در سراسر جهان تلاش و همکاری کنند.

براساس این گزارش، گوگل به همراه آژانس توسعه بین‌المللی دولت آمریکا، وزارت توسعه بین‌المللی دولت انگلستان و موسسه خیریه Omidyar چهار موسس اصلی این اتحادیه محسوب می‌شوند و اعضای دیگر اتحادیه مذکور متشکل از مایکروسافت، یاهو، اینتل، سیسکو، آلکاتل، اریکسون، شرکت آفریقایی MainOne و اپراتور مخابراتی Digicel در حوزه کارائیب است.

هدف اصلی این گروه، بهبود زیرساخت شبکه‌های اینترنت کابلی و بی‌سیم در سراسر دنیا خواهد بود.

بنابر گزارش اتحادیه ارتباطات بین‌الملل سازمان ملل و طبق اطلاعات نشریه ارتباطات، هزینه‌ی اتصال به اینترنت در کشورهای در حال توسعه حدود شش برابر حد مجاز است. بنابراین کاربرانی که در این‌ کشورها زندگی می‌کنند، برای اتصال به اینترنت، به طور میانگین مجبور به پرداخت ۳۰ درصد کل حقوق ماهیانه خود هستند، براین اساس اتحادیه A4AI قصد دارد، این میزان را به کمتر از پنج درصد برساند و تا پیش از پایان سال ۲۰۱۵ میلادی، حداقل با ۱۰ کشور از نزدیک تعامل خواهد کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: