ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۲۳۹۵
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۰

تغییر موضع مفتی سعودی درباره داعش

شیخ ˈعبدالعزیز آل شیخˈ مفتی اعظم سعودی پس از سکوت طولانی در برابر جنایت های گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق، روز سه شنبه با حمله شدید به این گروه، آن را دشمن شماره یک اسلام دانست.
تدبیر24: این روحانی اعظم سعودی افزود: عقاید افراط گرایانه، بنیادگرایانه و تروریستی، ارتباطی با اسلام ندارند و حامیان آنها دشمن شماره یک دین اسلام به شمار می روند.

وی منظور از این سخنانش را گروه تروریستی داعش و شبکه تروریستی جهانی القاعده اعلام کرد.

گروه تروریستی داعش که با حمایت برخی کشورهای مرتجع عربی و غربی، بخش هایی از خاک کشورهای عراق و سوریه را تحت اشغال خود درآورده و در این بخش ها، خلافت اعلام کرده است.

گفتنی است، گروه های تروریستی سوری از جمله داعش پیش از این مورد حمایت مفتی های آل سعود قرار داشتند و حکم جهاد نکاح نیز در این رابطه صادر شده است.

دمشق با انتقاد از عربستان و قطر به علت حمایت از مسلح کردن گروه های ضد دولتی سوریه، ریاض و دوحه را به دست داشتن در ناآرامی های این کشور متهم کرده است.

ˈبشار جعفریˈ، نماینده سوریه در سازمان ملل متحد گفته است عربستان و قطر از گرو ه های ˈتروریستی مسلح در سوریهˈ حمایت می کنند.

عربستان سعودی تقریبا بعد از گذشت پنج ماه از آغاز ناآرامی های سوریه، سفیر خود در این کشور را فراخواند.

گروه های مسلح در سوریه که مورد حمایت قطر، عربستان، ترکیه و بعضی کشورهای غربی هستند، با مخالفت با طرح های صلح پیشنهادی سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب برای سوریه، به خشونت ورزی علیه نیروهای امنیتی و غیرنظامیان سوری ادامه می دهند.

کشور سوریه از اواسط ماه مارس ۲۰۱۱ عرصه ناآرامی ها بوده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: