ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۲۳۹۶
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۰

یاسوج قهرمان فوتسال نوجوانان

مسابقات فوتسال نوجوانان کشور که با شرکت 34 تیم از سراسر کشور به میزبانی فسا از توابع استان فارس برگزار شد، روز سه شنبه با قهرمانی تیم یاسوج به کار خود پایان داد.
تدبیر24: رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان فسا افزود: در این رقابت ها تیم دهلران از استان ایلام و استان زنجان به ترتیب دوم و سوم شدند و تیم فسا از استان فارس به عنوان تیم برتر اخلاق معرفی شد.

ˈ محسن گندمکارˈ گفت: تیم های شرکت کننده در قالب هشت گروه باهم به رقابت پرداختند و در پایان 16 تیم توانستند به مرحله دوم راه یابند و در نهایت تیم های زنجان، اصفهان، دهلران و یاسوج با غلبه بر حریفان خود به مرحله نیمه نهایی صعود کردند.

وی گفت: در این مسابقات که روز 22 مرداد جاری آغاز شد 600 ورزشکار از استانهای کشور حضور داشتند.

گندمکار افزود: عبدالرحیم محمدی، حمیدرضا احتشامی، محمد علی سیاهی و وحید مفتاح ، داوری این رقابت ها را برعهده داشتند.

شهرستان فسا میزبان این رقابتها در فاصله 130 کیلومتری جنوب شرقی شیراز مرکز استان فارس واقع است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: