ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۲۴۵۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۸

لغو تمام تحریم‌ها را دنبال میکنیم

سخنگوی وزارت امور خارجه به لغو برخی تحریم ها درپی توافق اولیه با کشورهای 1+5 اشاره کرد و گفت: تیم مذاکره کننده هسته ای در گفت و گوها برای توافق جامع، لغو تمام تحریم ها را دنبال می کند.
تدبیر24: مرضیه افخم امروز(چهارشنبه) در نشست هفتگی خود با نمایندگان رسانه ها درباره دور بعدی مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 افزود: همانطور که گفته شد این مذاکرات اوایل سپتامبر در حاشیه نشست سال جاری مجمع عمومی انجام خواهد شد و تماس ها برای تنظیم زمان و مکان آن ادامه دارد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی گفت: ضمن اینکه در اوایل سپتامبر جناب آقای ظریف و خانم اشتون دیداری خواهند داشت که زمان و مکان آن مشخص نشده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه اضافه کرد: گفت و گو با سایر کشورهای عضو 1+5 از طریق سفارتخانه های آنها در تهران در حال انجام است تا در صورت نهایی شدن مذاکرات دو جانبه نیز صورت گیرد.

افخم اظهار داشت: اگر تا پیش از مجمع عمومی سازمان ملل نیازی باشد گروه های کارشناسی نیز با یکدیگر ملاقات خواهند داشت که در صورت قطعی شدن اطلاع رسانی خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: