ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۳۲۴۷۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۷
معاون اکتشافی مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت؛

ایران تا چه سالی چقدر نفت دارد؟

معاون اکتشافی مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با اشاره به رتبه برتر ایران از نظر ذخیره اکتشافات نفتی، گفت: ایران تا 60 سال آینده نفت و تا 200 سال دیگر گاز دارد.
تدبیر24: بهمن سلیمانی با بیان اینکه ایران تا 60 آینده نفت و تا 200 سال دیگر گاز دارد، افزود: هم اکنون ایران از نظر ذخیره اکتشافات نفتی در دنیا رتبه برتر دارد، ضمن آنکه در فاصله سال های 2000 تا 2006 و 2006 تا 2012 به ترتیب موفق به کسب رتبه نخست جهانی در زمینه اکتشافات گاز و نفت شد.

وی شانس موفقیت حفاری اکتشافی در ایران را بیش از متوسط جهانی اعلام کرد و گفت: هم اکنون شانس موفقیت حفاری اکتشافی در ایران بیش از 70 درصد است، ضمن آنکه در سال 1391 موفق شدیم شانس اکتشاف را با یک رکورد جدید تا 90 درصد ارتقا دهیم.

براساس گزارش ها، برنامه های اکتشافی در سه سال نخست برنامه پنجم توسعه 95 درصد پیشرفت داشته است.

مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران آبان سال گذشته، تعداد میدان های کشف شده نفتی و گازی در حوضه های رسوبی ایران را به ترتیب 178 و 70 میدان اعلام کرده و گفته بود: از 178 میدان نفتی کشف شده، تعداد 176 میدان در حوضه زاگرس و خلیج فارس و 2 میدان در حوضه ایران مرکزی بوده است؛ ضمن اینکه از میان میدانهای گازی کشف شده، 65 میدان گازی نیز در حوضه زاگرس و خلیج فارس، 2 میدان در حوضه ایران مرکزی و 3 میدان در حوضه کپه داغ قرار دارد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: