ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۲۵۰۵
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۰

ابولا به ویتنام و میانمار رسید

مقامات بهداشتی ویتنام و میانمار روز چهارشنبه سه نفر که از آفریقا وارد منطقه جنوب شرق آسیا شده بودند را به دلیل تب بالا و احتمال ابتلا به ویروس کشنده ابولا قرنطینه کردند.
تدبیر24: وزارت بهداشت ویتنام در بیانیه ای اعلام کرد دو نیجریه ای را با احتمال ابتلا به ابولا و پیشگیری از شیوع این بیماری در شهر ˈهوشی مینˈ در قرنطینه قرار داد.

این دو مرد روز دوشنبه با پروازی از مبدا قطر وارد جنوب ویتنام شدند، اما با مشاهده علائم تب به بیمارستان تخصصی منتقل شده و در قرنطینه قرار گرفتند.

شبکه خبری ویتنام روز چهارشنبه اعلام کرد به مسافران این پرواز نیز توصیه شده است بر سلامتی خود نظارت داشته باشند.

هم اکنون آزمایش این دو نفر با هماهنگی سازمان بهداشت جهانی برای تشخیص ابتلا به ابولا در حال انجام است.

نیجریه از مراکز ابتلا افراد به بیماری ابولا است و تاکنون پنج نفر بر اثر این ویروس در این کشور آفریقایی جان باخته اند.

مرکز کنترل بیماری های میانمار نیز اعلام کرد یک مرد 22 ساله که از گینه و لیبریا بازگشته است به دلیل احتمال به ابولا در بیمارستان یانگون قرنطینه شد.

دولت لیبریا به منظور جلوگیری از انتشار بیماری مرگبار ابولا از امشب منع آمد و شد شبانه در این کشور اجرا می کند.

طبق آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی تاکنون یکهزار و 229 نفر در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند که بخش اعظم آن به لیبریا مربوط می شود.

جدیدترین موج شیوع این بیماری در غرب آفریقا شامل کشورهای لیبریا، گینه، سیرالئون و نیجریه از زمان شناسایی این بیماری در چهار دهه گذشته بی سابقه بوده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: