ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۲۵۲۲
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۹

1350 نفر قربانی بیماری ابولا

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: شمار قربانیان شیوع ویروس مرگبار ابولا در آفریقای غربی از فروردین ماه گذشته تاکنون به یکهزار و 350 نفر افزایش یافته است.
تدبیر24: سازمان بهداشت جهانی در اطلاعیه ای که بامداد پنجشنبه انتشار یافت، گفت که شمار تلفات ویروس ابولا به سرعت در حال افزایش است به گونه ای که ظرف دو روز اخیر، جان 106 نفر را در سه کشور لیبریا، سیرالئون و گینه کوناکری گرفته است.

بر اساس این اطلاعیه، از میان قربانیان،تعداد 95 نفر در لیبریا جان باخته اند؛ کشوری که وضعیت بیماری در آنجا بسیار وخیم است و تاکنون 576 شهروند آن بر اثر ابتلا به ویروس ابولا با زندگی وداع کرده اند.

شمار قربانیان ابولا ظرف دو روز اخیر در سیرالئون 9 نفر و مجموع تلفات آن در این کشور از مارس - فروردین- گذشته که ویروس مهلک یادشده شایع شد، به 374 نفر رسیده است. در همین حال، میزان قربانیان ابولا در گینه کوناکری تاکنون به 396 نفر رسیده که دو تن از آنها در دو روز گذشته جان خود را از دست دادند.

نیجریه، پرجمعیت ترین کشور آفریقا، چهارمین کشوری است که از نظر سرایت بیماری ابولا در آنجا وضعیت فوق العاده اعلام شده است. در این کشور تاکنون پنج نفر جان را بر اثر این بیماری از دست داده اند که آخرین آن، روز سه شنبه رخ داد.

سازمان بهداشت جهانی از روز 8 آگوست یک هشدار جهانی علیه این ویروس عفونی مهلک صادر کرده است.

بنا به گزارشها، ˈداویدا ناباروˈ هماهنگ کننده سازمان ملل متحد برای ابولا، هفته آینده به منطقه خواهد رفت تا 7500 نیروی کلاه آبی این سازمان را در لیبریا برای نبرد علیه این بیماری به حرکت درآورد.

در همین حال، ˈخوسه آنتونیو باستوسˈ رییس سازمان غیردولتی پزشکان بدون مرز اسپانیا روز چهارشنبه اطمینان داد که شیوع ویروس ابولا در افریقای غربی ˈبه چنان سطح وحشتناک و غیرقابل کنترلی در یک منطقه وسیعˈ رسیده است که گروههای پزشکی سازمانهای غیردولتی فقط در دو منطقه با مواردی از قربانیان این بیماری روبرو شده اند که نام آنها در هیچ جا ثبت نشده است.

وی در مصاحبه ای با کانال رادیویی ˈاوندا سروˈ اسپانیا گفت که بیماری ابولا بوی‍ژه در سیرالئون از کنترل خارج شده است در حالی که در لیبریا، موارد بیشتری از ابتلا و ناامیدی گسترده ای در برابر مقابله با ابولا وجود دارد.

باستوس افزود: در گینه کوناکری اکنون به نظر می رسد که بیماری ابولا در حال کنترل است.

رییس سازمان پزشکان بدون مرز اسپانیا هشدار داد این احتمال وجود دارد که بیماری ابولا به دیگر کشورهای افریقایی نیز سرایت کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: