ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۲۵۲۶
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۵

انتقادنخبگان هندی ازآمریکا و عربستان

جمعی از نخبگان و فعالان مذهبی و سیاسی هند ضمن محکوم کردن جنایات داعش، دولت های آمریکا و عربستان را به خاطر هیزم ریختن با آتش درگیری ها در سوریه و عراق مورد انتقاد قرار دادند.
تدبیر24: این گروه 80 نفره نخبگان، فعالان و رهبران مذهبی از جمله مسلمانان با امضای بیانیه ای که روز چهارشنبه در دهلی نو انتشار یافت، هر نوع خشونت به نام اسلام را محکوم کرده و آورده اند: مسلمانان هند از خشونتی که داعش علیه مسیحیان، شیعیان، سنی ها، کردها، یزدانی ها و دیگر اقلیت های منطقه اعمال کرده شوکه شده اند.

ˈنوید حامدˈ عضو جنبش توانمندسازی مسلمانان هند که یکی از امضاکنندگان این بیانیه است دراین باره گفت: داعش نه تنها نسبت به اقلیت ها، بلکه نسبت به هر کسی که علیه سیاست هایش باشد، به نام اسلام ظلم روا می دارد درحالیکه دین مبین اسلام با هرنوع خشونت مخالف است .

وی افزود: کشتن زنان، کودکان و سالمندان بدتر از نسل کشی است و داعش تهدیدی برای سراسر دنیا محسوب می شود.

بیانیه مذکور در ادامه، دولت های آمریکا، عربستان سعودی، امارات متحد عربی و کویت را در افراط گری های داعش سهیم دانسته و از این کشورها به خاطر هیزم ریختن به آتش درگیری های در عراق و سوریه مورد انتقاد کرده است.

در بخشی از این بیانیه آمده: حمله غیرقانونی و مجرمانه آمریکا به عراق در سال 2003 میلادی شرایط اقلیت های مذهبی این کشور را سخت تر کرد و در پی آن تقسیم بندی های فرقه ای برای کاهش مقاومت عراق در برابر دشمنان ایجاد شد.

این گروه از نخبگان هند از سازمان ملل متحد خواستند که در اوضاع عراق ورود کرده و جنایات داعش را متوقف سازد.

ˈجان دیالˈ رییس سابق شورای مسیحیان سراسر هند نیز به نخبگان مسلمان پیوسته و اقدامات داعش را محکوم کرد.

وی گفت: علاوه بر عراق، مسیحیان سوریه نیز پاکسازی می شوند.

وی با اشاره به اینکه مسیحیان هند روابط مستحکمی با جامعه مسیحیان سوریه دارند، افزود: ما بارها تاکید کرده ایم که به هیچ اقدام فرقه گرایانه وابستگی نداریم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: