ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۲۵۵۹
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۴

آژانس:ایران درجهت اجرای توافق هسته ای حرکت میکند

آژانس بین المللی انرژی اتمی در تازه ترین گزارش خود که چهارشنبه شب انتشار یافت، تایید کرد که ایران در جهت اجرای توافق هسته ای با گروه 1 + 5 حرکت می کند.
تدبیر24: این گزارش تاکید دارد که ایران اقدام برای اجرای شروط توافق تمدید شده در مذاکرات هسته ای ماه گذشته با گروه 1+5 را آغاز کرده است.

این خبرگزاری گفت: یافته های گزارش تازه آژانس بین المللی انرژی اتمی هرچند جای شگفتی ندارد، اما می تواند از جانب غرب به عنوان یک امر مثبت در آستانه از سرگیری مذاکرات هسته ای تلقی شود.

انتظار می رود مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5 ماه آینده از سر گرفته شود.

گزارش جدید ماهانه آژانس تصریح می کند که ایران به اجرای تعهدات خود در چارچوب توافق مقدماتی هسته ای که اواخر سال گذشته میلادی (سوم آذر 92) به دست آمد ، ادامه می دهد.

گزارش آژانس می افزاید: ایران طبق شروط تمدید توافق در ماه ژوییه، کار استفاده از مقادیری از اورانیوم غنی شده سطح بالا برای تولید سوخت را آغاز کرده است.

رویترز خاطرنشان کرد: آژانس که از سوی دو طرف به عنوان ناظر اجرای تعهدات هسته ای ایران در نظر گرفته شده است، هر ماه گزارشی را در مورد روند اجرای گام های توافق شده منتشر می کند.

به گفته رویترز، در گزارش چهارشنبه شب آژانس، اعلام شده است که ایران در طول یک ماه گذشته، حدود 3.5 کیلوگرم از ذخایر اکسید اورانیوم با غنای 20درصد خود را برای تولید سوخت مصرف کرده و به آژانس اعلام کرده است که بیش از چهار تن از ذخایر گاز اورانیوم غنی شده تا سطح حدود دو درصد را رقیق می کند.

بر اساس توافق موقت ژنو که اواخر تیرماه گذشته به مدت چهار ماه دیگر تمدید شد، ایران متعهد شده است که بخشی از ذخایر اکسید اورانیوم خود را به سوخت تبدیل کند و بخشی از ذخایر اورانیوم با غنای پائین خود را رقیق سازد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: