ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۳۲۶۱۳
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۰

اعطای مجوز نسل سوم و چهارم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور با اعلام اینکه هفته آینده مجوز ورود به نسل سوم و چهارم را برای اپراتورهای کشور صادر می کنیم، گفت: در گذشته به این تکنولوژی بی توجهی شده که درصدد جبران این عقب ماندگی هستیم.
تدبیر24: محمود واعظی در مراسم افتتاح پروژه های ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، با اعلام اینکه سیاست دولت تدبیر و امید ایجاد آرامش برای مردم و توسعه اقتصادی کشور است، خاطرنشان کرد: بهبود وضعیت اقتصادی کشور و ایجاد اشتغال به کمک خود مردم، در رأس برنامه های دولت قرار دارد.

وی با اشاره به نحوه اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی گفت: اصلی ترین برنامه دولت، اجرایی کردن فرمایشات مقام معظم رهبری درباره اقتصاد مقاومتی است؛ به طوریکه با حمایت از بخش خصوصی و تولیدات داخلی و با مشارکت مردم، اقتصاد ایران به خودکفایی برسد.

واعظی تأکید کرد: خودکفایی اقتصادی به این معنی نیست که از دستاوردهای سایر کشورها استفاده نکنیم، بلکه حفظ اقتصاد کشور در مقابل تکان‌های اقتصاد جهانی، خود کفایی است.

وی با اعلام اینکه دولت به دنبال سیاست خارجه مطمئن است، خاطرنشان کرد: خواسته دولت ارتباط با سایر کشورها و نشان دادن تصویر ایران بر اساس لیاقت مردم ایران است.

وی ادامه داد: در حوزه سیاست خارجه علاوه بر حفظ اصول کشور، هیچگاه از خطوط قانون اساسی و فرمایشات رهبر معظم انقلاب خارج نخواهیم شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور گفت: با کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تعامل بسیار خوبی داریم و این کمیسیون و وزارت ارتباطات برای رسیدن کشور به اهداف کلان، به صورت همراه و همراستا حرکت می کنند.

وی با اعلام اینکه آذربایجان شرقی همواره تأثیر مستقیمی در فرهنگ و تمدن و پیشرفت اقتصادی کشور دارد، خاطرنشان کرد: با بهره گیری از پتانسیل موجود در آذربایجان شرقی و با تکیه بر همدلی و کاربلدی مدیران استان، آذربایجان شرقی خیلی سریع به آنچه که لیاقت مردم این خطه و نظام جمهوری اسلامی ایران است، می رسد.

واعظی با اشاره به پروژه‌های در حال افتتاح آذربایجان شرقی، افزود: بیشترین سرمایه گذاری‌ها در آذربایجان شرقی اتفاق افتاده که دولت و مردم نتیجه سرمایه گذاریها را لمس خواهند کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور اعلام کرد: درصدد ایجاد زیرساخت های لازم در مناطق محروم و روستاها هستیم؛ چرا که پیشرفت این مناطق در حوزه IT و ICT ضرورتی انکارناپذیر است، همچنین توسعه شهرهای مرزی نیز مورد توجه دولت است.

وی افزود: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات این آمادگی را دارد که از پتانسیل دانشگاهی، بخش خصوصی و شرکت های دانش بنیان آذربایجان شرقی در جهت اجرای طرح های مختلف در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، حمایت کند.

واعظی در رابطه با پست بانک ایران گفت: سیاست دولت فعالیت پست بانک در مناطقی است که سایر بانک ها فعال نیستند، پست بانک این آمادگی را دارد برای بخش های صنعتی، تولیدی و کشاورزان تسهیلاتی با درصد کم ارایه دهد.این تسهیلات در جهت توسعه روستاها، ایجاد اشتغال و کاهش مهاجرت روستاییان به شهر ها ارایه می شود.

وزیر ارتباطات و فناوری کشور گفت: در طول سفر تمام خواسته‌های مسوولان آذربایجان شرقی را یادداشت می‌کنم و عمل به درخواست آنان را در اولویت قرار می دهم.

واعظی گفت: امیدوارم نتیجه انعقاد تفاهمنامه‌ها تا هفته دولت سال آینده نمود پیدا کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: