ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۲۶۲۵
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۰

حقه‌ای برای پیشگیری از رفلاکس معده

ترکیب از گیاهان بابونه، شیرین بیان و خطمی به صورت دم نوش در درمان رفلاکس معده موثر است.
تدبیر24: دکتر نصیر دهقان پزشک و پژوهشگر طب سنتی به درمان گاهی ترش کردن معده اشاره کرد و گفت: بیماری رفلاکس معده که در گویش عامه به ترش کردن معده گفته می شود عنوان یک  بیماری مضمن دستگاه گوارش است، که حاصل برگشت اسید و محتویات مده به مری است.
 
وی در ادامه گفت: از جمله درمان های گیاهی در طب سنتی که به این بیماری کمک می کند می توان به استفاده از گیاه بابونه، شیرین بیان و خطمی اشاره کرد که به صورت دم نوش می توان از ترکیب این گیاهان با یکدیگر استفاده کرد.
 
این متخصص از میان میوه ها به مصرف هندوانه، موز و خیار که بسیار موثر و مفید می باشد اشاره کرد و افزود: همچنین خوردن سبزی ریحان همراه غذا نیز می تواند موثر باشد.
 
دهقان گفت: بیماران می توانند از ترکیب بادام و عسل ده شده روزانه سه نوبت به میزان یک قاشق غذاخوری در جهت تسکین رفلاکس معده بهرمند شود، همچنین از چندین وعده غذایی در حجم کمتر استفاده نمود ضمنا مصرف غذاهایی با ادویه فراوان شکلات و قهوه توصیه نمی شود.
 
وی در پایان یادآور شد: رفلاکس معده خصوصا در افراد سیگاری مشاهده می‌شود که با کنار گذاشتن این عادت آسیب رسان نیز می توانند بهبود علائم خود را ببینند و همچنین باید توجه داشت که در هنگام شب تا 1 ساعت بعد از خوردن شام بیماران مبتلا به رفلاکس معده نخوابند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: