آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۳۲۶۷۹
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۲
با شکست رئال؛

اتلتيکو مادريد فاتح سوپرجام اسپانيا شد

اتلتيکومادريد با برتري يک بر صفر برابر تيم همشهري خود رئال مادريد قهرمان سوپرجام اسپانيا شد.
تدبیر24: اين دو تيم که در بازي رفت و در ورزشگاه سانتياگو برنابئو به تساوي 1-1 رسيده بودند، ساعاتي پيش در ورزشگاه ويسنته کالدرون به مصاف هم رفتند و اتلتيکو با تک گل ماندزوکيچ که در دقيقه 2 به ثمر رسيد حريف سرشناس خود را شکست داد.

رئال در نیمه اول می توانست گل بزند اما در نیمه دوم افت کرد. تیمی که با حضور خامس ، رونالدو، بیل و بنزما موقعیت های مناسبی خلق نکرد و این دیدار با تک گل ماندزوکیچ به نفع سرخپوشان مادریدی به پایان رسید.

رئال مادريد در اين بازي رونالدو را در ابتدايي بازي در ترکيب نداشت ولي او از آغاز نيمه دوم وارد زمين شد. درضمن ديگو سيمئونه سرمربي اتلتيکو در نيمه اول به دليل اعتراض به داوري اخراج شد. او با اين برد انتقام شکست در فينال ليگ قهرمانان اروپا را از رئال گرفت.

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: