ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۲۶۸۱
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۹

بیش از 17هزار نفر قربانی ترور در کشور

مدیرعامل انجمن دفاع از قربانیان تروریسم گفت: اکنون بیش از 17 هزار نفر به عنوان قربانیان ترور در کشور وجود دارند که باید نگاه ویژه ای به این افراد شود.
تدبیر24: «حمید سجادی» روز شنبه افزود: از آنجا که خانواده های قربانیان تروریسم بیشتر دچار آسیب می شوند نگاه ویژه به این افراد می تواند جهت کاهش آسیب های آنان تاثیرگذار باشد.

وی با بیان اینکه به همین منظور انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در سطح کشور تشکیل شده است، اظهار داشت: در این راستا انجمن در دو سطح ملی و بین المللی فعالیت هایی برای دفاع از قربانیان ترور انجام می دهد.

وی تصریح کرد: «انجمن دفاع از قربانیان تروریسم، در حوزه ملی سازماندهی خانواده های قربانی ترور را برای اینکه امکان حضور آنان در عرصه عمومی ایجاد شود، انجام می دهد و در حوزه بین المللی نیز در تقویت شبکه قربانیان ترور، ارتباط با نهادهایی که به طور خاص در خصوص قربانیان ترور کار می کنند، فعالیت دارد.»

سجادی افزود: ارائه خدمات مشاوره ای و روان درمانی یکی دیگر از خدمات این انجمن به قربانیان ترور است چرا که بسیاری از افرادی که شاهد ترور می شوند از نظر روحی و روانی با مشکلات جدی مواجه می شوند.

وی ادامه داد: همچنین برپایی نمایشگاه و همایش هایی برای ترسیم ترور از زبان خود قربانیان ترور از دیگر برنامه های این انجمن به شمار می رود.

مدیرعامل انجمن دفاع از قربانیان تروریسم گفت: این انجمن در سطح بین المللی نیز دارای کرسی مقام مشورتی در سازمان ملل است تا از این طریق نیز برخی از مشکلات موجود خانواده های قربانیان ترور نیز حل شود.

وی در ادامه حمایت از قربانیان ترور، مقابله با گروههای تروریستی با رویکرد فرهنگی و کمک نهادهای تصمیم گیرنده و شخصیت های با نفوذ برای جمع آوری مجموعه اسناد و بیانات گروههای تروریستی برای محدود کردن عرصه فریبکاری آنان را از دیگر اهداف انجمن عنوان کرد.

سجادی افزود: تلاش برای کنترل آثار ترور در جامعه و افرادی که در این زمینه آسیب دیده اند نیز از دیگر اقدامات انجمن دفاع از قربانیان تروریسم به شمار می رود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: