ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۲۷۲۸
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۰

بازدید رایگان از موزه‌ها در روز کارمند

دبیر ستاد بزرگداشت هفته دولت در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: به مناسبت هفته دولت، روز سه شنبه 4 شهریور( روز کارمند) بازدید از موزه ها برای عموم مردم رایگان است.
تدبیر24: روز شنبه امین عارف نیا افزود: در راستای ارائه خدمات رایگان به مردم و براساس مصوبه ستاد بزرگداشت هفته دولت و با موافقت رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سه شنبه 4 شهریور(روز کارمند) بازدید از موزه ها برای عموم مردم رایگان است.

رئیس مرکز روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی با اشاره به برگزاری جشنواره شهید رجایی در سازمان در روز سه شنبه، 4 شهریور، تصریح کرد: در این مراسم، گزارش دستاوردها و اقدامات یک ساله سازمان میراث فرهنگی ارائه خواهد شد.

دبیر ستاد بزرگداشت هفته دولت به تقدیر از 33 کارمند برگزیده سازمان اشاره کرد و یادآور شد: سمینار تخصصی با هدف ترسیم افق کاری سازمان در برنامه ششم توسعه با حضور رئیس سازمان، فعالان، سرمایه گذاران و اعضای سازمان های مردم نهاد روز شنبه 8 شهریور برگزار می شود.

عارف نیا با بیان اینکه نمایشگاه دستاوردها و فرصت های سازمان در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران از 2 تا 8 شهریور برپا می شود، تصریح کرد: رئیس سازمان میراث فرهنگی در یکی از روزهای هفته دولت در نشستی خبری سیاست ها و چشم انداز سازمان در افق 1396 را تبیین و به پرسش های خبرنگاران پاسخ می دهد.

رئیس مرکز روابط عمومی سازمان ادامه داد: همزمان با هفته دولت معاونین سازمان با سفر به استان ها و افتتاح پروژه ها، در نشست با فعالان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، رویکردها، برنامه ها و سیاست های سازمان را تبیین خواهند کرد.

وی همچنین از انتشار گزارش عملکرد یکساله سازمان خبر داد و افزود: براساس مصوبه ستاد بزرگداشت هفته دولت، خانه تشکل های مردم نهاد میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در یکی از خانه های تاریخی تهران راه اندازی و نمایشگاه صنایع دستی و مصنوعات سنتی نیز در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران برپا خواهد شد.

عارف نیا با اشاره به سفرهای استانی رئیس سازمان میراث فرهنگی گفت: به مناسبت هفته دولت، افتتاح پروژه های گردشگری در استان ها، رونمایی از سایت اطلاع رسانی و رزرواسیون خانه-مسافر و تالار گفتگوی گردشگری و معرفی یکی از هتل های دارنده گواهینامه کیفیت استاندارد، از دیگر اقدامات سازمان در هفته دولت خواهد بود.

منبع:سازمان میراث فرهنگی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: