ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۲۸۸۱
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۴

علت حساسیت به شیرگاو مشخص شد

محققان اتریشی علت حساسیت کودکان و بزرگسالان به شیر گاو را شناسایی کردند.
تدبیر24: حساسیت به شیر اغلب با عدم تحمل لاکتوز اشتباه گرفته می‌شود؛ مبتلایان به گروه دوم بدلیل کمبود آنزیمی به نام لاکتاز قادر به هضم شیر نیستند، اما در گروه اول سیستم ایمنی بدن از طریق آنتی‌بادی‌های IgE به پروتئین‌های شیر حمله می‌کند.

حدود سه درصد از کودکان در اروپا و برخی از بزرگسالان از مشکل حساسیت به شیر رنج می‌برند.

پژوهش صورت گرفته توسط محققان دانشگاه وین نشان می‌دهد، پروتئین خاصی در شیر گاو به نام «بتالاکتوگلوبین» در هنگام نبود آهن منجر به بروز حساسیت به شیر می‌شود، اما در حضور آهن، این پروتئین بی‌ضرر است.

یکی از آلرژن‌های مهم شیر - بتالاکتوگلوبین - متعلق به خانواده‌ پروتئینی به نام لیپوکالین است که قادر به اصلاح کردن مجموعه‌های آهن است؛ آهن از طریق سایدروفورها – مولکول‌های متصل و حمل‌کننده آهن در میکروارگانیسم‌ها - به پروتئینی متصل می‌شود.

شیر بدون پروتئین – فاقد آهن و سایدروفورها به فعال کردن لنفوسیت‌های Th2 و کاهش حساسیت به شیر کمک می‌کند.

نتایج این پژوهش در مجله PLOS ONE منتشر شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: