ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۲۸۹۸
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۰

زن اسیدپاش 8 نفررا روانه بیمارستان کرد

زن 24 ساله ای که در پایانه اتوبوسرانی کرمانشاه قصد اسیدپاشی به یکی از رانندگان را داشت، به هشت نفر از شهروندان آسیب رساند.
تدبیر24: جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه روز یکشنبه با تایید این خبر گفت: ساعت 13 امروز زن جوانی به نام ˈف - پˈ قصد داشت روی یکی از رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی اسید بپاشد، اما قبل از انجام این کار توسط مردم و نیروهای پلیس دستگیر شد.

سرهنگ کیومرث عزیزی خاطرنشان کرد: این زن حین درگیری با چند نفر از رانندگان شرکت واحد و مردم، با اسیدی که در اختیار داشت، هشت نفر از شهروندان و رانندگان اتوبوس را دچار آسیب دیدگی کرد.

وی یادآور شد: پس از دستگیری فرد اسید پاش و انتقال وی به یکی از کلانتری ها، مشخص شد که وی با قصد انتقام دست به اسید پاشی زده تا به گفته خود از راننده اتوبوسی که چندی پیش با وی تصادف کرده و این حادثه باعث از کارافتادگی یک پای وی شده، انتقام بگیرد.

سرهنگ عزیزی ادامه داد: این خانم در اظهارات خود عنوان کرد پس از تصادف با اتوبوس شرکت واحد، یک پای من دچار از کارافتادگی شد اما شرکت بیمه اقدام خاصی برای تامین هزینه های مربوط به درمان نداد و از این رو قصد داشتم با پاشیدن اسید به صورت این راننده از وی انتقام بگیرم.

جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: دو نفر از آسیب دیدگان این حادثه با مراجعه به کلانتری اقدام به شکایت کردند و شش نفر دیگر نیز برای درمان به بیمارستان ها و مراکز درمانی انتقال یافتند.

* 6 زن و 2 مرد مجروحان حادثه اسیدپاشی

مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: آسیب دیدگان این حادثه 6 نفر زن و 2 نفر مرد هستند.

ˈعبدالرحمان پرناˈ افزود: سه نفر از مجروحان این حادثه که هر سه نفر از بانوان هستند به ترتیب دچار سوختگی 20، 23 و 40 درصد شده اند و اکنون در مرکز درمانی امام خمینی (ره) کرمانشاه تحت مداوا و درمان قرار گرفته اند.

وی با بیان این که پنج حادثه دیده دیگر نیز به صورت سرپایی مداوا و از بیمارستان ترخیص شدند، خاطرنشان کرد: هر هشت فرد آسیب دیده توسط اورژانس 115 به بیمارستان منتقل شدند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: