ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۳۰
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۴

در کدام استان بیشترین زلزله رخ می دهد

محسن اردکانی شب گذشته در جشن شکرانه خانه‌دار شدن 15هزار خانواده تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) فارس با تبریک فرارسیدن میلاد امام حسن مجتبی(ع) و جشن تأمین مسکن 15هزار خانواده از مددجویان کمیته امداد گفت: از ابتکاراتی که کمیته امداد در کنار حمایتی که به مددجویان می‌دهد، بحث خودکفایی را در برنامه‌های خود قرار داده است.
وی با تصریح اینکه از جمله پایه‌های حمایتی، تأمین مسکن است که در سبد خانوار بیشترین هزینه را دارد، افزود: وقتی محرومی صاحب مسکن می‌شود بخش زیادی از پولی که برای مسکن هزینه می‌کرده را می‌تواند ذخیره کند. اردکانی با بیان اینکه کار بسیار مهم‌تر دیگری که تأمین مسکن انجام می‌دهد، تأمین آرامش روانی است که شاید در ظاهر دیده نشود، تصریح کرد: اگر بتوان در راه تأمین مسکن قدم برداشت بستر مناسبی برای آرامش روانی و تأمین سلامت اجتماعی افراد جامعه فراهم کرده‌ایم و این خدمت بزرگی به بدنه اجتماع می‌کند.

معاون عمرانی استاندار فارس ادامه داد:‌ استان فارس در راه تأمین مسکن پیشگام دیگر استان‌های کشور است و اگر کمک‌های ملی به آن اضافه شود در این راه موفق‌تر خواهیم بود.
وی با بیان اینکه گام مثبت دیگری که در جهت مسکن محرومین برداشته شده، مقاوم‌ سازی آنها بوده است، ‌افزود: استان فارس از نظر تعداد وقوع زلزله رتبه نخست را در کشور دارد و در 6 سال گذشته 3 هزار و 562 زلزله در استان ثبت شده است و این زلزله‌ها اگر بالای 5 ریشتر باشند خطر آوار شدن خانه‌هایی که مقاوم نیست بسیار زیاد است و اگر خانه‌ای دچار آسیب شود دولت باید برای هر خانه رقمی معادل 50 میلیون تومان هزینه کند تا به شرایط قبل باز گردد.
اردکانی گفت: با وجود این هزینه هنگفت خسارت‌های اجتماعی این اتفاق غیر قابل جبران است و چه بهتر که این هزینه را قبل از وقوع زلزله انجام دهیم تا از آسیب‌های بعد آن جلوگیری شود.

معاون عمرانی استاندار فارس خاطرنشان کرد: 35 هزار واحد روستایی در سراسر استان وجود داشت که مقاوم نبود و در دولت نهم و دهم از این تعداد 20 هزار خانه مقاوم‌ سازی شده است.
اردکانی در پایان قول مساعد داد هر تعداد خانه باقی مانده که کمیته امداد همت کند و در جهت مقاوم‌سازی آنها تلاش کند، استانداری وام با بهره 4 درصد به این ارگان پرداخت خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: