ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۳۳۰۷۲
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۱

کودک‌آزاری معضلی پنهان در جامعه

یک فعال اجتماعی گفت: کودک‌آزاری عاطفی یا روانی، معضلی پنهان در جامعه است.
تدبیر24: نازخند صبحی با بیان این مطلب، افزود: کودک‌آزاری عاطفی یا روانی به دلیل پنهان بودن، کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد، این در حالی است که کودک‌آزاری جسمی نمود بیشتری داشته و شایع‌تر به نظر می‌رسد.

وی با یادآوری اینکه کودکان آزاردیده در همه جنبه‌های رشد جسمی، ذهنی، روانی و اجتماعی با مشکلات و نارسایی‌های زیادی روبه‌رو هستند، تصریح‌کرد: کودکانی که مورد بی‌مهری عاطفی قرار می‌گیرند، به طور حتم گوشه‌گیر و منزوی می‌شوند و با هم‌سن و سالان خود ارتباط برقرار نمی‌کنند یا برعکس، پرخاشگر و کج‌خلق می‌شوند و ضعف تحصیلی یا ناتوانی در انجام تکالیف به آن‌ها دست داده و اعتماد به نفس خود را از دست می‌دهند.

صبحی با تأکید بر اینکه والدین آسیب‌رسان یا کودک‌آزار، خود در دوران کودکی آسیب دیده‌اند، اظهارکرد: معتقدیم در برخی از قوانین مربوط به کودک‌آزاری باید تغییراتی اعمال شود، تا به اقتضای زمان، دست قاضی برای صدور حکم بسته نباشد، چرا که بسته بودن دست قاضی برای صدور حکم در این زمینه، دست والدین را برای کودک‌آزاری باز خواهد گذاشت.

این فعال اجتماعی با بیان اینکه هرچند ماده 1179 قانون مدنی به والدین حق تنبیه کودک را می‌دهد، خاطرنشان کرد: این در حالی است که تأکید قانون بر این است که والدین نمی‌توانند فرزند خود را خارج از تأدیب تنبیه کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: