ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۳۱۰۸
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۰

اعلام عوامل رکود بورس

مدیر عامل یک شرکت کارگزاری به عوامل رکود بورس اشاره کرد و گفت:اولین راهکار برای بهبود اوضاع این است که باید بانک مرکزی بانکها را به پرداخت سود 23 درصد مکلف کند تا پول به سمت بازار پول جذب شود.
تدبیر24: مدیر عامل کارگزاری بانک خاورمیانه عوامل رکود بورس را مورد توجه قرار داد و گفت:در حال حاضر بورس تهران در حالت انتظار قرار داشته و در انتظار آینده مذاکرات هسته‌ای و سیاست اقتصادی دولت است، بنابراین تا زمانی که بورس در حالت انتظار قرار دارد نقدینگی جدید وارد این بازار نمی شود علاوه بر اینکه دولت قصد دارد تورم را کنترل کند و نمی خواهد که قیمت ها از این میزان بالاتر رود.

این فعال بازار سرمایه اضافه کرد:از سوی دیگر مشکل نقدینگی در صنایع وجود دارد و اگر مشکلات صنعت و تولید برطرف شده و صنایع بتوانند سودآور شوند، بازار سرمایه نیز به طبع آن رونق می گیرد.

به گفته ی این فعال بازار سرمایه، اولین راه حلی که می تواند مشکل فعلی بازار سرمایه را برطرف کند این است که بانک مرکزی بانکها را به پرداخت سود 23 درصدی مکلف کند زیرا پرداخت سودهای بیشتر از این میزان توسط برخی بانکها موجب می شود تا سرمایه از بازار بورس خارج شده و به سمت بازار پول جذب شود.

وی تصریح کرد:بنابراین برای جذب سرمایه از بازار پول به سمت بورس باید جلوی پرداخت سودهای بالای 23 درصد گرفته شده و بانک مرکزی بانکها را مکلف کند تا سودهای کمتری پرداخت کنند.

قنبرعباسی به بسته خروج از رکود اشاره کرد و گفت:در این بسته پیشنهادهای مناسبی برای بهبود اوضاع بازار سرمایه ارائه شده است اما نحوه ی عملیاتی شدن آن مهم است بنابراین باید منتظر ماند و دید که راهکارهای ارائه شده در این بسته تا چه حد عملیاتی می شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: