ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۳۱۳۰
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۲

آغاز بازطراحی قلب راکتور اراک

رییس سازمان انرژی اتمی از شروع بازطراحی قلب راکتور اراک خبر داد.
تدبیر24: علی‌اکبر صالحی با بیان اینکه به طور همزمان در راکتور اراک بازبینی تجهیزات برای مقابله با خرابکاری هسته‌ای و نیز بازطراحی قلب راکتور توسط متخصصان و کارکنان آن در حال انجام است، گفت: در همین راستا با توجه به پیشنهاد ایران برای رفع نگرانی برخی کشورها درباره راکتور اراک مبنی بر بازطراحی قلب راکتور و طرح آن در مذاکرات هسته‌ای روز سه‌شنبه جلسه‌ای در همین رابطه با حضور دوستانمان در وزارت خارجه برگزار شد.

وی ادامه داد: در این جلسه دوستان در جریان جزئیات فنی بازطراحی در قلب راکتور اراک قرار گرفتند.

رییس سازمان انرژی اتمی همچنین در ادامه از فعالیت سازمان انرژی اتمی بر روی تولید سوخت‌های جدید هسته‌ای خبر داد و گفت: همان‌گونه که در بنزین درجه‌بندی داریم در سوخت هسته‌ای هم انواع و درجه‌های مختلف وجود دارد و ما در همین چارچوب کار بر روی سوخت‌های جدید هسته‌ای را طی هفت هشت ماه گذشته آغاز کرده‌ایم.

صالحی همچنین از ورود سازمان انرژی اتمی به عرصه‌های فنی و صنعتی سلامت، کشاورزی و صنعت بنا به توصیه دکتر روحانی و تاکیدشان برای استفاده از این فناوری و تجربه‌های اندوخته شده متراکم در عرصه‌های مذکور خبر داد.

وی صبح امروز در برنامه‌ای در شبکه خبر گفت: اقدامات اولیه لازم برای ساخت بیمارستان تخصصی هسته‌ای آغاز شده است و خوشبختانه اولین گام در رابطه با تولید داروهای FDG و تجهیزات پت و نیز تهیه و تامین سیکلوترون انجام شده است. همچنین بودجه این کار توسط دولت تامین شده است و امیدوارم حداکثر تا دو سال آینده شاهد تولید اولین تولیدات دارویی در این خصوص باشیم.

رییس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: در سال جاری در زمینه تحقیقاتی پیشرفت‌ها رو به جلو است و تنها در زمینه تولید اورانیوم تا غنای 20 درصد که برای مدت زمان مذاکرات هسته‌ای متوقف شده است و نیز نصب و راه‌اندازی برخی تجهیزات عمده راکتور اراک تعلیق و کند شدن فعالیت داشته‌ایم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: