ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۳۳۱۵۵
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۱

کودکان چادری

کودکان دوست دارند احساس بزرگى کنند. به دنياى بزرگترها قدم بگذارند و نقش هاى جدى ترى را ايفا کنند. حجاب، شايد اولين تجربه آنها براى ورود به دنياى جديد و احساس بزرگ شدن آنهاست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
Finland
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
1
4
چرا همه یک چادر پوشیدن؟
مصطفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۶
0
4
حجاب ؛
نهایت زیبایی است.

با تشکر از عکاس محترم و سایت خوب شما
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of)
وبسایت خوب؟
کمپین حجاب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۷
1
3
من ایده اش رو میدم دوستان انجام بدن در مقابل کمپین بی محتوای آزادی های یواشکی بیایید کمپین ماندگار حجاب اختیاری راه اندازی کنیم تا بدخواهان و جاهلان کوردل بدونن اسلام ناب محمدی ماندگار خواهد ماند
نظر شما: