ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۳۱۵۹
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۶

جزییات واردات بنزین

معاون وزیر نفت با بیان این که متوسط واردات بنزین از ابتدای سال جاری تا کنون، روزانه چهار میلیون و 900 هزار لیتر بوده است، گفت:میزان مصرف بنزین از ابتدای سال تا کنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته 4 درصد افزایش یافته است.
تدبیر24: عباس کاظمی درباره میزان واردات بنزین اظهار کرد: با توجه به این که میزان تولید بنزین در کشور نسبت به سال گذشته افزایش یافته، متوسط میزان واردات از ابتدای سال تا کنون حدود 4 میلیون و 900 هزار لیتر بوده است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی در ادامه درباره این که پیش تر اعلام می شد که روزانه به واردات 10 میلیون لیتر بنزین نیاز داریم گفت: میزان واردات بنزین 10 میلیون لیتر نبود اما در ابتدای سال پیش بینی می کردیم که به واردات روزانه 10 میلیون لیتر بنزین نیاز داریم.

وی با اشاره به این که روزانه 63 میلیون لیتر بنزین در داخل کشور تولید می شود، تصریح کرد:پیش بینی می شود میزان تولید بنزین تا پایان سال به 66 میلیون لیتر و تا بهار سال آینده و به 70 میلیون لیتر برسد.

کاظمی با اشاره به این که بنزین وارداتی دارای استاندارد یورو 4 است، اظهار کرد: روزانه 17 میلیون لیتر بنزین با استاندارد یورو 4 نیز در کشور تولید می شود.

وی با بیان این که توزیع بنزین یورو 4 در کلانشهرهای تهران، کرج، اراک و تبریز آغاز شده خاطرنشان کرد: تا آبان ماه امسال عرضه بنزین با استاندارد یورو 4 در اصفهان، اهواز و شیراز و مشهد نیز در دستور کار قرار دارد بخشی تا آبان ماه و بخش دیگر تا بهمن ماه از بنزین یورو 4 بهره مند خواهند شد.

معاون ویزر نفت در ادامه درباره چگونگی تغییر در مصرف بنزین پس از اجرای گام دوم هدفمندسازی یارانه ها،خاطرنشان کرد:پس از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها مصرف بنزین افزایش یافت اما مطالعات نشان می دهد که طی مدت گذشته از سال جاری میزان مصرف بنزین نسبت به مدت مشابه سال گذشته 4 درصد افزایش یافته این در حالی است که در مدت مشابه سال 92 نسبت به سال 91 میزان مصرف بنزین از رشد 7 درصدی برخوردار شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: