شروع فعالیت ” ح.ب.د”
به گزارش پیام نو سال ۸۶ دادسرای تهران جوابیه ای به ستاد مبارزه با قاچاق درباره بدهکار ۲هزار میلیارد تومانی ارسال می کند که محتوای آن تکذیب بدهکاری فرد مورد نظر بود: «زیر سوال بردن سیستم بانکی کشور و معرفی کردن فردی که ۲ هزار میلیارد تومان بدهکاری بانکی دارد و یک پنجم کل مطالبات معوق بانکی کشور متعلق به ایشان است صرفنظر از اینکه مبلغ مذکور بنا به شکایت و مستندات شاکی هزار برابر دروغ درج شده است هیچ ارتباطی با دادسرا ندارد و اساسا هیچ بانکی در پرداخت وام به افراد از دادسرا و قوه قضائیه اجازه نمیگیرد.»
«ح.ب.د» برای احداث کارخانه تولید خودروی بنز و بی ام وی در گرمسار وام های کلان بانکی گرفته بود. حال آنکه این سوله ها پس از دریافت وام تبدیل به انبار کالاهای قاچاق شده است. اگر به جوابیه دادسرا نگاهی دیگر انداخته شود، متوجه می شویم که کالاهای ح.ب.د از چه نوعی بوده است. در جوابیه دادسرا گزارشی از وثیقه ملکی یک میلیارد و سیصد میلیون تومانی و توقیف ۲ هزار و ۳۳۹ قلم کالا از قبیل یخچال، تلویزیون و مایکروفر قاچاق به یک نام هم اشاره شده است.
مطرح شدن نام ” ح.ب.د” در گفت و گوی زنجانی – مرتضوی
جلسه استیضاح وزیر کار دولت دهم، محمود احمدی نژاد، رئیس مجلس و برخی نمایندگان را به پخش یک فیلم جنجالی تهدید کرده بود؛ فیلمی که انتشارش باعث منتشر شدن فیلم دیگری با محتوای مذاکرات زنجانی و مرتضوی شد. بابک زنجانی از جلسه صبحانه ای با همین ح.ب.د- که البته آن را آقای ب معرفی می کند و قبلا به اسمش در جوابیه دادسرا اشاره شده بود؛ به عنوان بزرگترین قاچاقچی کشور خبر می دهد و اشاره می کند که در آن صبحانه به یاد ماندنی قرارداد ۳۰میلیارد تومانی بسته می شود. آقای «ب» که بعدها با حروف کاملتری معرفی شد و محافل خبری عنوان «ح.ب.د» را برای انتشار اسم و فامیل دو بخشی او در نظر گرفتند.
حمایت احمدی نژاد و رحیم مشایی از آقای ” ح.ب.د”
ح.ب.د در دولت قبل برای حل بدهی های بانکی خود نامه ای به محمود احمدی نژاد می نویسد که احمدی نژاد بدون توجه به گزارش اسناد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و همچنین موارد اتهامی درخواست کننده، به بانک های ملی و سپه دستور می دهد مشکل او را حل کنند. اسفندیار رحیم مشایی نیز در نامه ای یک هفته پس از درخواست، به خاوری مدیر عامل وقت بانک ملی و قنبری مدیر عامل وقت بانک سپه، دستور تقسیط بدهی معوق ۵ ساله می کند.