ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۳۲۲۰
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۴

طرح قدیمی مکانیزاسیون بخش‌کشاورزی

نورانی گفت: بحث مکانیزاسیون یا صنعتی کردن بخش کشاورزی کشور از سال 1345 با قراردادی بین ایران و رومانی مطرح شد که 48 سال از طرح این مسئله می‌گذرد.
تدبیر24: رضا نورانی، رئیس اتحادیه‌ محصولات کشاورزی اظهار داشت: بحث مکانیزاسیون یا صنعتی کردن بخش کشاورزی کشور از سال 1345 با قراردادی بین ایران و رومانی مطرح شد که 48 سال از طرح این مسئله می‌گذرد.

وی در ادامه افزود: در آن زمان به دلیل مطرح شدن بحث اصلاحات ارمنی و تبدیل شدن زمین های کلان به خرده مالکیت بحث مکانیزاسیون بخش کشاورزی به فراموشی سپرده شد.

نورانی با اشاره به کاهش هزینه نهایی نیروی کار با مکانیزاسیون شدن بخش کشاورزی تصریح کرد: بحث استفاده از ماشین و موتور کارورزی به هر صورت باعث پایین آمدن هزینه‌های تولید و نیروی کار می‌شود و بحث افزایش تولید و اشتغالزایی افزایش سطح زیر کشت محصولات خواهد شد.

وی در خصوص کاهش آفات کشاورزی با اجرایی شدن این طرح اضافه کرد: با افزایش راندمان تولید با آفات و امراض مبارزه خواهد شد و کود و سم کم‌تری نیز استفاده می‌شود.

رئیس اتحادیه محصولات کشاورزی با بیان اینکه اجرای طرح از تغییر کاربری اراضی جلوگیری خواهد کرد گفت: چون در این طرح مزارع بزرگ شناسنامه‌دار شده و سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری تشویق می‌شوند و زمین‌های بزرگ نیز دیگر خرد نمی‌شوند.

نورانی در پایان با توجه به اشتغال 35 درصدی بخش کشاورزی یادآور شد: جمعیت فعال در این بخش بسیار بالا است و اگر فائو ( سازمان و خواروبار کشاورزی ) به کشور کمک کند تولید و اشتغال نیز از این درصد هم فراتر خواهد رفت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: