ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۳۲۸۲
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۰

احتمال وقوع جنگ داخلی در لیبی

ˈابراهیم الدباشی سفیر لیبی در سازمان ملل متحد با اشاره به وخامت وضعیت در کشورش نسبت به احتمال وقوع جنگ داخلی هشدار داد.
تدبیر24: دباشی در گفت: وضعیت (در لیبی) پیچیده تر شده و اگر در تصمیم گیریها هوشیار و محتاط نباشیم این امر می تواند به وقوع جنگ داخلی منجر شود.

لیبی دیروز (چهارشنبه) به شورای امنیت سازمان ملل متحد هشدار داد که در صورت عدم خلع سلاح شبه نظامیان، درگیریهای کنونی به جنگ داخلی در لیبی تبدیل می شود.

در گیری میان گروههای شبه نظامی لیبی برای تصرف فرودگاه طرابلس و تاسیسات پایتخت از 13ژوئیه)22 تیر آغاز شده و ناآرامیها به آوراگی هزاران نفر منجر شده است. این در گیریها که کشورهای منطقه و همسایگان لیبی را بشدت نگران کرده، شدیدترین ناآرامی سیاسی پس از کشته شدن ˈمعمر قذافیˈ محسوب می شود.

شورای امنیت دیروز قطعنامه تحریم تسلیحاتی و مسدود شدن داراییهای اشخاص یا سازمانهایی را که تهدیدی برای صلح و ثبات در لیبی هستند، تصویب کرد.

طرابلس، خواستار استقرار نیروهای صلح بان برای خلع سلاح شبه نظامیان است. در حالیکه اعضای شورای امنیت، وضعیت لیبی را بسیار ناپایدارتر از آن می دانند که بتوان در باره چنین مسائلی تصمیم گیری کرد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ˈآر.تی.اسˈ سوئیس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: