ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۳۲۸۸
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۱

آب شور آبادان شیرین می‌شود

فرماندار آبادان گفت:‌ به منظور حل مشکل شوری‌ آب شرب، با پیگیری‌های استاندار، مجوز نصب یک دستگاه آب‌شیرین‌کن در آبادان اخذ شده که تا پایان سال راه‌اندازی می‌شود.
تدبیر24: عزیزالله شهبازی خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از دستگاه، 50 هزار مترمکعب آب در شبانه‌روز برای مردم آبادان، شیرین سازی و مشکل آب مردم تا 10 سال آینده حل خواهد شد.

فرماندار نمونه خوزستان در سال 93 گفت:‌ مساله آب شرب هر ساله در شهرستان مساله‌ای بحرانی بوده است، لذا به منظور بهبود کیفیت و جلوگیری از افت فشار آب، 60 هزار مترمکعب آب طرح غدیر وارد آبادان شد. هم‌چنین لوله‌های شکسته و ترکیده تعمیر شد و 2 سیستم برداشت آب از رودخانه بهمن‌شیر که از کار افتاده بودند، وارد مدار آب‌رسانی شدند.

شهبازی با بیان این‌که یکی‌دیگر از مسائل آبادان، مشکل شبکه فاضلاب است، تصریح‌کرد: به منظور رفع این مشکل در برنامه‌ریزی میان‌مدت شهرستان مقرر شده مشکلات این شبکه ظرف دو، سه سال‌آینده از طریق کمک‌های منطقه آزاد و فروش اوراق مشارکت حل شود.

وی با بیان این‌که اساسی‌ترین راه حل مشکلات شهرستان، ایجاد اشتغال است، اظهار کرد: با توجه به وجود مرز مشترک زمینی و 250 کیلومتر مرز مشترک آبی با کشور عراق، ایجاد منطقه آزاد دیگری بدون حضور گمرک و در قالب بازارچه برای استفاده مرزداران در شهرستان ضروری است و به همین‌ منظور ایجاد بازارچه مرزی اروند در دستور کار فرمانداری شهرستان قرار گرفت که ساخت آن در هفته دولت آغاز شده‌ است.

وی افزود: در بخش کشاورزی پیش از انقلاب 7 میلیون نخل در آبادان وجود داشت اما در زمان جنگ تعداد زیادی از آن‌ها از بین رفتند و به همین منظور به دنبال اجرای طرح بازسازی و ترمیم انهار و احیای نخیلات هستیم.

فرماندار آبادان بیان‌کرد: در بلندمدت، احیای 704 واحد صنعتی در بخش‌های مختلف از جمله تولید گلیسیرین، ساخت دکل حفاری و صنایع دریایی و کشتی‌سازی که به دلیل وضع تحریم‌ها تعطیل شده‌اند در برنامه دیده شده است که برای راه‌اندازی به بیش از 700 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارند.

وی ادامه‌ داد: برای حل مشکلات این واحدها از مدیرعامل بانک سپه و سینا دعوت شد تا با حضور در آبادان از نزدیک این مشکلات، بررسی و راه‌های رفع مشکلات آنها بررسی شود. هم‌چنین به‌دنبال استفاده از کمک‌های بسته خروج از رکود برای حل مشکلات واحدهای صنعتی آبادان و تامین سرمایه در گردش آنها هستیم تا از این طریق مشکل بیکاری شهرستان حل شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: