ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۳۳۳۷۷
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۲

رانیتیدین برای این افراد مرگ‌آور است

اغلب اختلالات و ناراحتی‌های معده در اثر تغذیه نامناسب از نظر نوع، ترکیب و نحوه غذا خوردن ایجاد می‌شود.
تدبیر24: دکتر حسن اکبری متخصص و دانشیار آسیب‌ شناس سلولی با اشاره به اینکه اغلب اختلالات و ناراحتی‌های معده ناشی از ورم معده است؛ اظهار کرد: این مشکلات در اثر تغذیه نامناسب از نظر نوع، ترکیب و نحوه غذا خوردن ایجاد می‌شود.

وی مصرف آب سرد فراوان یعنی هر آبی که دمای آن کمتر از دمای بدن ما است و خوردن آب در بین غذاها و خوردن میوه‌هایی با طبع سرد و به صورت ترکیبی را باعث بروز اختلالات معده دانست و با اظهار تاسف گفت: متاسفانه امروزه برای درمان تمام این اختلالات از داروهایی مانند رانیتیدین، فاموتیدین و سایمیتیدین استفاده می‌شود در حالی که توجهی به عوارض آن نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه رانیتیدین دارویی است که در زخم معده و گاسیتریت یا التهاب معده تجویز می‌شود و بسیاری از مردم به صورت خود تجویزی به وفور آن را استفاده می‌کنند؛ تصریح کرد: این دارو با مهار گیرنده‌های H۲ (هیستامین نوع دو) سلولهای محیطی مخاط معده، ترشح اسید معده را کم می کند، ولی دارای عوارض خطرناکی است.

اکبری رانیتیدین را در بیماران کلیوی و قلبی منجر به افزایش احتمال مرگ دانست و افزود: همچنین این دارو باعث کاهش جذب ویتامین B۱۲ می‌شود و جذب موادی که نیاز به محیط اسیدی معده دارند را کم می‌کند و از جمله هضم و جذب پروتئین‌ها را کم میکند و افزایش خطر ذات‌الریه را نیز زیاد می‌کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: