ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۳۳۹۴
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۷

برگزیدگان جشنواره بین‌المللی رویان

هشت نفر از 37 کشور جهان به عنوان برگزیدگان پانزدهمین جشنواره بین المللی تحقیقاتی رویان معرفی شدند.
تدبیر24: دکتر حمید گورابی رییس پژوهشگاه رویان امروز شنبه در نشست خبری افزود:222 طرح تحقیقاتی در این جشنواره شرکت داده شده که از این تعداد بیشترین طرح های تحقیقاتی از کشورهای آمریکا (29)، ایران (22)، چین (17)، ایتالیا (15)، ژاپن (14)، هند (13) و انگلیس (12) به این جشنواره فرستاده شده است.

دکتر «سیده نفیسه حسنی» و دکتر «روح الله فتحی» به عنوان برگزیدگان ایرانی این جشنواره معرفی شده اند.

عنوان طرح دکتر حسنی حفظ پرتوانی سلول های بنیادی جنینی موش و عنوان طرح دکتر فتحی روش مناسب حفظ توانایی باروری است.

پروفسور «صوفیه روسو» از کشور فرانسه با ارائه طرح برنامه ریزی ژنوم مردان، ناباروری و سرطان به عنوان برگزیده گروه ژنتیک و «آندرو لوژی»، پروفسور «کریستین هنس» از کشور هلند با ارائه طرح مصائب اخلاقی و پویایی در غربالگری کامل ژنتیکی جنین قبل از لانه گزینی به عنوان برگزیده گروه اخلاق پزشکی، پروفسور «گوپینگ فان» از کشور آمریکا با ارائه طرح بررسی مراحل تکوین جنین ها پیش از لانه گزینی موش و انسان به عنوان برگزیده گروه جنین شناسی و بیوتکنولوژی معرفی شدند.

پروفسور «کریستیان آموریم» از بلژیک با ارائه طرح گام های جدید به سوی تخمدان مصنوعی به عنوان برگزیده گروه ناباروری زنان، پروفسور «میلنا بلین» از کشور هلند با طرح ارائه سلول های بنیادی پرتوان انسانی به عنوان برگزیده گروه سلول های بنیادی و پروفسور «آنه بغون ون اوغکوغن» از فرانسه با ارائه طرح نقش پیش سازهای عصبی درون زاد در بیماری ام اس به عنوان برگزیده گروه سلول درمانی معرفی شدند.

برگزیدگان این جشنواره، 12 شهریور ماه در حاشیه پانزدهمین کنگره بین المللی پزشکی تولید مثل و دهمین کنگره بین المللی سلول های بنیادی رویان در سالن همایش های رازی تقدیر می شوند.

این کنگره تا 14 شهریور ماه ادامه دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: