ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۳۴۱۳
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۷

پیام پاپ فرانسیس به فواد معصوم

رهبر کاتولیک‌های جهان در نامه‌ای به رییس‌جمهوری عراق خواستار پایان اذیت و آزارهای خصمانه علیه مسیحیان و دیگر اقلیت‌های مذهبی شده و از رهبران سیاسی خواست تا به بحران انسانی عراق خاتمه دهند.
تدبیر24: پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان در این نامه به فؤاد معصوم، رییس‌جمهوری عراق گفت: در حالی که شاهد آزار و اذیت‌های اعمال شده علیه مسیحیان و دیگر اقلیت‌های مذهبی هستیم که به خاطر تخریب خانه‌ها و مکان‌های مذهبیشان مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده‌اند، با قلبی آکنده از درد از شما خواهش می‌کنم تا به این اقدامات خصمانه و بحران انسانی پایان دهید.

کاردینال فرناندو فیلونی، نماینده رسمی پاپ فرانسیس در عراق در جریان سفر اخیرش به این کشور این پیام رهبر کاتولیک‌های جهان را به دست فؤاد معصوم رساند. پاپ فرانسیس پیشتر از بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل نیز خواسته بود تا برای پایان دادن به این بحران مداخله کند.

پاپ فرانسیس در چند روز گذشته در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی با خبرنگاران افشا کرد که آماده است تا برای دستیابی به راه‌حلی برای ناآرامی‌ها و خشونت‌های کنونی در عراق، به این کشور سفر کند.

پاپ فرانسیس با تایید حمله نظامی برای توقف "تهاجم ظالمانه" شبه‌نظامیان داعش و حملات آن‌ها به اقلیت‌های مذهبی در عراق، تعجب بسیاری از روحانیان را برانگیخت.

پاپ فرانسیس گفت: در این موارد هنگامی که یک تهاجم ظالمانه وجود دارد تنها می‌توانم بگویم که متوقف کردن مهاجمان ظالم قانونی و مشروع است. من به واژه "توقف" تاکید می‌کنم. من نمی‌گویم "بمب" با "ایجاد جنگ" تنها به واژه "توقف" تاکید می‌کنم.

در 100 سال اخیر این شفاف‌ترین حمایت و تایید از استفاده از اقدامات نظامی از سوی یک پاپ محسوب می‌شود.

پارلمان ایتالیا نیز در چند روز گذشته از پیشنهاد ماتئو رنتسی، نخست‌وزیر این کشور برای ارسال کمک‌های نظامی به کردهای عراق که در حال مبارزه با شبه‌نظامیان داعش هستند، حمایت کرد.

منبع: روزنامه‌ هافینگتون پست
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: