آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04
کد خبر: ۳۳۴۷۶
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۶

دستگیری 2 خارجی با 128کیلو هرویین

فرمانده انتظامی هرمزگان از کشف 128 کیلوگرم هرویین و دستگیری دو سوداگر مرگ در شهرستان میناب خبر داد.
تدبیر24: سردار ˈرضا محمدی یگانهˈ گفت: در پی کسب خبری مبنی بر تردد قاچاقچیان مواد مخدر و انتقال محموله سنگین مواد از شهرستان بشاگرد به میناب، چندین تیم ویژه در این خصوص تشکیل و با کنترل مبادی ورودی و خروجی سرانجام بامداد روز گذشته در بلوار ساحلی شهرستان میناب عوامل انتظامی به یک دستگاه پژو 405 که در کنار خیابان پارک و شیشه های خودرو پایین بود، مشکوک شدند.

محمدی یگانه با اشاره به اینکه با توجه به موقعیت و وضعیت پارک خودرو، ماموران جهت بازرسی آن اقدام کرده و متوجه وجود مواد مخدر داخل خودرو شدند، افزود: قاچاقچیان که جهت استفاده از سرویس بهداشتی به داخل پارک رفته بودند، به محض مشاهده ماموران اقدام به فرار کردند اما پس از تعقیب و گریز به دام افتادند.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان با اشاره به دستگیری دو قاچاقچی مسلح که هر دو تبعه خارجی بودند، خاطر نشان کرد: در بازرسی به عمل آمده از خودرو 128 کیلو و 100 گرم هروئین به همراه یک قبضه سلاح غیرمجاز که در زیر صندلی سمت شاگرد جاساز شده بود، کشف شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: