ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۳۵۰۲
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۰

استاد خمامی‌زاده درگذشت

استاد جعفر خمامی‌زاده، ساعتی پیش در منزل خود واقع در محله ساغری‌سازان شهر رشت در سن 94 سالگی بر اثر کهولت سن درگذشت.
تدبیر24: وی یکی از دانشمندان معاصر گیلان بود که به شغل معلمی اشتغال داشت.

خمامی‌زاده، تحصیلات ابتدایی را در مدرسه نمره یک واقع در محله خواهر امام که مدیریت آن را اسماعیل پور رسول از پایه‌گذاران فرهنگ گیلان به‌عهده داشت به پایان رساند. استاد خمامی‌زاده، دوره اول دبیرستان را در دبیرستان شاپور و دوره دوم را در دانش‌سرای مقدماتی رشت به پایان رساند. وی در سال 1327 به دانشسرای عالی معرفی شد و در سال 1330 از دانشسرای عالی در رشته تاریخ و جغرافیا فارغ‌التحصیل شد.

یکی از معلمان جعفر خمامی‌زاده در دوران ابتدایی، سید آقا بزرگ شوشتری بود و یکی دیگر از دبیران وی در دوران دبیرستان، سید محمد تائب بود. استاد جعفر خمامی‌زاده در دوران زندگی پربار خود مطالعات بسیاری در عرصه گیلان‌شناسی انجام داده است.

این اندیشمند گیلانی، مسئولیت‌هایی همچون ریاست امور دانشجویان مدرسه عالی بازرگانی (اولین مدرسه عالی استان گیلان)، ریاست اداره پیکار با بی‌سوادی تا سال 1357، عضو هیأت مدیره کتابخانه ملی رشت، عضو هیأت امنا و نایب رئیس جمعیت نشر فرهنگ گیلان از سال 1382، ریاست جمعیت نشر فرهنگ گیلان، عضویت هیأت مدیره انجمن آثار و مفاخر فرهنگی گیلان و عضویت بنیاد فرهنگ گیلان را عهده‌دار بوده است.

احداث "خانه معلم" در رشت با همکاری جمعی از دوستان استاد خمامی‌زاده، احداث مدرسه 8 کلاسه در یکی از روستاهای شهرستان شفت و مشارکت در تاسیس دبیرستان فرهنگیان از فعالیتهای این اندیشمند گیلانی بوده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: