ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۳۵۰۶
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۰

اسکان تابستانی 3/3میلیون نفر

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان این‌که طرح «اسکان موقت نوروزی» با رضایت مندی نسبی فرهنگیان همراه بوده است، گفت: از آغاز تعطیلات تابستانی تا پایان مرداد ماه بیش از 3/3 میلیون نفر روز در ستادهای اسکان پذیرش شده‌اند.
تدبیر24: فرشید سیاری با اشاره به شروع تعطیلات تابستانی از هفته آخر خردادماه، اظهار کرد: این طرح در قالب شیوه نامه‌ای تنظیم و به استانها ارسال شده است که در آن پیش بینی 537 پایگاه، 3093 مدرسه و 26 هزار و 577 کلاس با درجات الف، ب و ج شده است.

وی تصریح کرد: تا پایان مرداد ماه 335 هزار و 279 خانوار و با جمعیتی معادل یک میلیون و 349 هزار و 179 نفر در سطح کشور به جز استانهای خوزستان و بوشهر از مزایای این طرح بهره‌مند شده‌اند.

سیاری اثرات روحی و روانی سفر را در مقایسه با هزینه‌های آن بسیار مناسب خواند و افزود: با توجه به امکانات کلاسها هزینه آن از 10 تا 22 هزار تومان در نظر گرفته شده است که در مقایسه با امکانات، هزینه آنها بسیار اندک است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: