آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۳۵۰۸
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۶

سارق اینترنتی دستگیر شد

رییس پلیس فتا استان چهارمحال و بختیاری از دستگیری سارق اینترنتی که با سوء استفاده از اعتماد یکی از شهروندان و با برداشت غیرمجاز از حساب وی اقدام به خرید 250 شارژ تلفن همراه کرده بود خبر داد.
تدبیر24: سرهنگ قاسم جعفریان اظهارکرد: در پی دریافت یک فقره مرجوعه قضایی مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی یکی از شهروندان موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس فتا قرار گرفت.

وی با اشاره به تجسس‌های فنی کارآگاهان پلیس فتا و بررسی‎های صورت گرفته در حساب بانکی شاکی، افزود: مبالغ برداشت شده از حساب مذکور به منظور خرید 250 شارژ تلفن همراه مورد استفاده قرار گرفته بود.

جعفریان خاطرنشان کرد: با انجام تحقیقات گسترده و شبانه روزی پلیس سرانجام متهم شناسایی و دستگیر شد.

به گفته وی، سارق پس از مواجه شدن با دلایل و شواهد به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی شاکی و خرید شارژ تلفن همراه اعتراف کرد.

رییس پلیس فتا استان چهارمحال و بختیاری در خصوص چگونگی دریافت اطلاعات شاکی اظهارکرد: متهم با سوء استفاده از اعتماد شاکی و با دریافت اطلاعات و رمز دوم حساب وی اقدام به سرقت کرده بود.

جعفریان با اشاره به اینکه متهم با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شد از شهروندان خواست ضمن حفظ هوشیاری رمز عبور خود را به طور مرتب تغییر داده و هرگز آن را در اختیاری دیگران قرار ندهند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: