ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۳۶۰
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۶

قرارگاه پدافندزیستی درسیستان افتتاح شد

تدبیر24:
قرارگاه پدافند زیستی (بیولوژیک) در سیستان و بلوچستان افتتاح و راه‌اندازی شد.

 قرارگاه پدافند زیستی به صورت رسمی با پیام استاندار سیستان و بلوچستان و حضور فرمانده سپاه و جانشین استاندار در قرارگاه پدافند زیستی استان و دیگر اعضا از امروز شروع به کار کرد.

محمدرضا جهانتیغ مشاور استاندار و معاون هماهنگ کننده قرارگاه پدافند زیستی سیستان و بلوچستان نسبت به توجیه و تدوین و تشریح دستور العمل‌های سازمانی و ابلاغی کشور و ماموریت‌های هر یک از روسای کمیته‎ها پرداخته و جایگاه قانونی وقوانین فرادستی و  و سلسله مراتب قرارگاه را که مصوب کمیته دائمی پدافند غیرعامل کشور (کارگروه اصل 127 و138 قانون اساسی) شده است، ابلاغ کرد.

جانشین قرارگاه پدافند زیستی سیستان و بلوچستان نیز در ادامه به تشریح اهمیت پرداختن به موضوع و ماموریت‎های پدافند زیستی منطبق بر قوانین و با توجه دقیق به تهدیدها و آسیب‎های متصور پرداخت.

سردار سید حسن مرتضوی با اشاره به تاریچه و اقدامات پدافند غیرعامل در کشورهای مختلف، نیاز امروز کشور را  به پدافند غیرعامل ضروری دانست و تاکید کرد: در صورتیکه ما در ماموریت‌های پدافند یک ریال هزینه کنیم، 25 برابرهزینه‌های تهاجم دشمن را افزایش می‌دهیم که قطعا موجب بازدارندگی و بالا بردن ریسک حمله به کشور در تمام حوزه‌های تهدید خواهد شد.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه رویکرد دشمن در ضربه زدن به کشورهای مختلف استفاده از روش‌های نیمه سخت و نرم  است، یکی از حوزه‌های آسیب زدن جدی به کل جوامع، هدف حمله بیولوژیک است.

فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان اهمیت پرداختن به آن را به صورت عملی و بدور از بروکراسی‌های اداری و به عنوان یک تکلیف شرعی یادور شد. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: