ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۳۶۶۳
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۰

ریاض مخالف اقدامات حوثی‌ها

رئیس‌جمهور یمن در گفت‌وگوی تلفنی با پادشاه عربستان در خصوص آخرین تحولات یمن به ویژه ادامه اعتراضات حوثی‌ها علیه دولت و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی بحث و گفت‌وگو کرد.
تدبیر24: عبدربه منصور هادی، رئیس جمهوری یمن در گفت‌وگوی تلفنی با ملک عبدالله بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان، با وی در خصوص روابط دو جانبه میان دو کشور، تحولات اوضاع منطقه‌ای و بین‌المللی وآخرین تحولات اوضاع یمن به ویژه ادامه تظاهرات و اعتراضات حوثی‌ها علیه دولت بحث و گفت‌وگو کردند و عبدربه منصور هادی از حمایت و کمک‌های ریاض به یمن قدردانی کرد.

پادشاه عربستان نیز در این گفت‌وگوی تلفنی بر حمایت کامل ریاض از یمن و رئیس جمهور این کشور و تمایل خود برای ارائه کمک به مسئولان یمنی جهت حفظ امنیت و ثبات کشور خود تاکید کرد.

وی ضمن اعلام مخالفت خود با تلاش برای از بین بردن وحدت ملی یمن گفت: به هیچ طرفی نباید اجازه داد که امنیت، ثبات و وحدت یمن را از بین ببرد و گروه‌های حوثی‌ها باید بدانند که عربستان و جامعه جهانی با اقدامات آن‌ها که تهدیدی برای ثبات و امنیت یمن است، مخالفند و در واقع حفظ ثبات یمن حفظ ثبات عربستان است.

از سوی دیگر منابع قبیله‌ای در یمن اعلام کردند که ظرف 36 ساعت گذشته 21 یمنی براثر وقوع درگیری‌ها میان ارتش و حوثی‌ها در شمال صنعا کشته شدند.

به گزارش منابع مذکور درگیری‌های شدیدی میان حوثی‌ها و ارتش در استان‌های الجوف و "مأرب" رخ داد.

منبع: خبرگزاری یمن (سبا)
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: