تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 06
کد خبر: ۳۳۶۶۵
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۰

خروج بانکها از بنگاه‌داری طی 3سال

رییس کل بانک مرکزی از خروج بانک ها ظرف سه سال از بنگاه داری خبر داد و گفت: بانک ها باید در این زمینه فعالیت نمایند به طوری که ظرف سه سال از بنگاه داری خارج شده و وظیفه اصلی خود را ایفا کنند.
تدبیر24: ولی الله سیف در بیست و پنجمین همایش بانکداری اسلامی با بیان آنکه هدف گیری بخش اقتصاد خروج از رکود است، افزود: توقعات از نظام بانکی به شکل اساسی شکل گرفته و اکنون واقعی شده به همین دلیل وظیفه اصلی که بانک باید ایفا کند در حال اجرایی شدن است.

وی ادامه داد: باید از منابع تسهیلات محدود استفاده بهینه شود و در جهت تحقق هدف مورد نظر قرار گیرد که البته ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.

رییس کل بانک مرکزی با اشاره به وجود دو دیدگاه در بانکداری اسلامی، گفت: براساس دیدگاه اول بخشی از بانکداری متعارف مغایرتی با موازین شرعی ندارد و در دیدگاه دوم با تعالیم اسلامی و ربا در تعارض است که باید اصلاح شود.

وی اظهار داشت: تشکیل صندوق های قرض الحسنه قبل از انقلاب باعث شدتا پس از انقلاب ایده بانکداری اسلامی جامه عمل بپوشد، هرچند قانون در آغاز راه قرار داشت و برای بهبود آن باید بازبینی می شد که تاکنون بازبینی نشده، هرچند در مقطع کنونی بازبینی قانون بدون ربا ضروری است.

سیف تصریح کرد: پیش نویس لایحه قانون بانکداری با 10 فصل تدوین شده و کارگروه اصلاح قانون بدون ربا در مجلس حرکتی را در این زمینه آغاز کرده است.

وی درباره برنامه های بانک مرکزی در بانکداری اسلامی، افزود: حذف ربا و اقدامات و نوآوری بانک ها، فراتر رفتن التزام به اجرای بانکداری بدون ربا از سطح قانون، طراحی نقشه راه بانکداری الکترونیک، اقدامات پژوهشی در فقه اسلامی و تاسیس کرسی های نظریه پردازی از جمله برنامه های بانک مرکزی است که اجرای آنها ضروری است.

رئیس کل بانک مرکزی در پایان گفت: حمایت از اقدامی که موجب توسعه بانکداری اسلامی در سطوح بین المللی شود و ضرورت ارتقا سطح آموزش کارکنان بانکی و آموزش آحاد مردم از دیگر برنامه های بانک مرکزی است که باید اجرایی شوند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: