بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بهاره آروین» مشکل از تعداد ثبت‌نام‌کنندگان اولیه نیست و در دیگر ممالک هم اوضاع کم‌وبیش به همین منوال است. مشکل در ساختاری است که قرار است کاهش این تعداد اولیه به تعدادی محدود و قابل قبول برای برگزاری انتخابات را امکان‌پذیر کند
نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

شهیندخت مولاوردی» نامزدها باید پاسخ بدهند مساله اصلی برای آنها حجاب و گشت ارشاد است یا اینکه معیشت، زنانه شدن فقر، زنانه شدن اعتیاد، زنانه شدن آسیب‌های اجتماعی، زنانه شدن ایذر، زنانه شدن سالمندی و... هم برای آنها دارای اهمیت است.
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 17
کد خبر: ۳۳۶۷۰
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۶

آتشفشان دو هزار متری ایسلند

منابع خبری گزارش دادند: از فعالیت کوه آتشفشانی بارداربونگا در ایسلند به رغم پرتاب گدازه های بسیار در دو هفته گذشته در ارتفاع دو هزار متری کاسته نشده است.
تدبیر24: زمین شناسان نگران بروز فاجعه زیست محیطی دیگری مانند فوران آتشفشان در ماه آوریل سال 2010 در ایسلند هستند.

پیشتر مقامات دولتی ایسلند اعلام کردند که وضعیت قرمز در اطراف این آتشفشان پس از توقف فوران گدازه در روز جمعه ( هفتم شهریور ) به وضعیت هشدار (نارنجی) کاهش یافته است.

روز جمعه گذشته با آغاز فوران آتشفشانی وضعیت هشدار قرمز برقرار شد، اما پس از چند ساعت با توقف این فوران، این وضعیت به نارنجی تغییر یافت. صدها نفر از ساکنان مناطق نزدیک به این قله از بیم فوران آتشفشان به مناطقی امن منتقل شده اند.

وضعیت هشدار قرمز، خطرناک ترین وضعیت در سیستم درجه بندی مواجهه با آتشفشان است و به این معناست که فوران آتشفشانی آغاز شده یا بزودی آغاز خواهد شد.

در وضعیت هشدار نارنجی شرکت های هوایی خود می توانند تصمیم بگیرند که آیا برفراز منطقه پرواز کنند یا نه.

دولت ایسلند پرواز هواپیماها در نزدیکی آتشفشان بارداربونگا را ممنوع اعلام کرده، اما فرودگاه های این کشور همچنان بازهستند و پروازها در مناطق دورتر از این آتشفشان انجام می شود.

آتشفشان بارداربونگا در ایسلند که حدود دوهزار متر ارتفاع دارد، حدود دوهفته است که فعال شده. در این مدت صدها زمین لرزه در این منطقه رخ داده است.

در ماه آوریل سال 2010 در پی فوران آتشفشان در ایسلند فاجعه ای برای صنعت هوانوردی این کشور بوجود آمد. گرد و غبار یک ماهه ناشی از فوران آتشفشان سبب لغو حدود 100 هزار پرواز هوایی در اروپا شد.

در آن زمان حدود هشت میلیون مسافر روزها در فرودگاه ها منتظر پرواز هواپیماهای شان ماندند و این حادثه طبیعی چند میلیارد یورو به صنعت هوانوردی خسارت وارد کرد.

منبع: دویچه وله
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: