ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۳۶۸۲
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۸

وزارت‌ارشاد استعفای برومند را نپذیرفت

وی گفت : تئاتر عروسکی در این رویداد فرهنگی اثرگذار باید از وجود خانم برومند نهایت بهره فرهنگی و علمی را برد. اینجانب به هیچ عنوان با استعفای ایشان موافق نیستم و معتقدم که خانم برومند با برطرف شدن مشکلات به کار خود ادامه خواهند داد.
تدبیر24: علی مرادخانی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی استعفای مرضیه برومند دبیر پانزدهمین جشنواره تئاتر عروسکی را نپذیرفت.

پس از انتشار نامه مرضیه برومند خطاب به معاون امور هنری مبنی بر وجود ناهماهنگی هایی در روند برگزاری جشنواره تئاتر عروسکی، جلسه ای مشترک با حضور علی مرادخانی، حسین طاهری مدیرکل هنرهای نمایشی و دبیر جشنواره برگزار شد.

معاون امور هنری وزیر ارشاد با اشاره به بازدید خود از دبیرخانه جشنواره عروسکی، تلاش های اعضای دبیرخانه و ابراز رضایت هنرمندان این عرصه از حضور مرضیه برومند، گفت: حضور خانم برومند برای تئاتر عروسکی کشور بسیار مغتنم و برای مجموعه تئاتر فرصت ممتازی است.

وی گفت: تئاتر عروسکی در این رویداد فرهنگی اثرگذار باید از وجود خانم برومند نهایت بهره فرهنگی و علمی را برد. اینجانب به هیچ عنوان با استعفای ایشان موافق نیستم و معتقدم که خانم برومند با برطرف شدن مشکلات به کار خود ادامه خواهند داد.

حاضران در این جلسه همچنین درباره موارد مطرح شده در نامه استعفای دبیر جشنواره تئاتر عروسکی گفتگو کردند که معاون امور هنری نوید داد مشکلات برطرف شود و در انتها ابراز امیدواری کرد پانزدهمین دوره جشنواره تئاتر عروسکی در شأن هنرمندان و علاقه مندان این عرصه برگزار شود.

برومند، هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون اسفندماه سال گذشته با حکم مدیرکل هنرهای نمایشی به عنوان دبیر پانزدهمین جشنواره تئاتر عروسکی انتخاب شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: