ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۳۷۲۵
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸

تلفات سنگینی به بوکوحرام وارد کردیم

ارتش نیجریه اعلام کرد که توانسته حمله بوکو حرام به شهر باما در شمال‌شرق این کشور را دفع و تلفات قابل توجهی به شبه‌نظامیان وارد کند.
تدبیر24: طبق اعلام ارتش نیجریه، شبه‌نظامیان بوکو حرام به شهر باما که بیش از ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد، حمله کرده‌ بودند.

مقام‌های امنیتی در نیجریه گفتند که در اثر این درگیری‌ها، ده‌ها شبه‌نظامی کشته شده‌اند اما این گزارش‌ها به طور مستقل تایید نشده است.

شهر باما در ۷۰ کیلومتری مرکز ایالت برنو در شمال نیجریه قرار دارد؛ جایی که کانون مخاصمه میان نیروهای دولتی و شبه نظامیان در ماه‌های اخیر بوده است.

یک شاهد عینی در این شهر به خبرگزاری رویترز گفته او شاهد حمله شبه‌نظامیان و دفع آن توسط نیروهای نظامی بوده است.

به گزارش بی.بی.سی، هزاران تن از ساکنان این شهر از بیم ورود شبه نظامیان و با آغاز درگیری، خانه و کاشانه خود را رها کرده و به اطراف گریخته‌اند.

بوکو حرام به تازگی اعلام کرده که در مناطق تحت کنترل خود "خلافت اسلامی" بر پا کرده است.

درگیری‌ها میان این گروه و نیروهای دولتی پنج سالی است که نیجریه را درگیر جنگ‌های داخلی کرده است. این نبردها در ماه‌های اخیر با وجود تشدید حضور نیروهای دولتی در شمال و شمال شرق این کشور افزایش یافته است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: