آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۳۷۴۱
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۴

غرب راهبردی برای مقابله با داعش ندارد

لرد ریچارد فرمانده سابق ارتش بریتانیا شامگاه دوشنبه تاکید کرد که غرب راهبرد مشخصی برای مقابله با گروه های افراطی مذهبی و تروریستی چون داعش ندارد.
تدبیر24: لرد ریچاد در گفت وگو با شبکه اسکای نیوز گفت که رهبران غربی برای مقابله با تهدیدات گروه های افراطی و تروریستی لازم است بیش از آنکه سیاست باز باشند، سیاستمدار باشند.

لرد ریچارد، که سال گذشته از فرماندهی نیروهای دفاعی بریتانیا بازنشسته شد، افزود: من فکر نمی کنم که دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس و باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا واقعا میزان بزرگی تهدید ناشی از گروه های افراطی چون داعش و ابعاد راه حل مقابله با این تهدیدات را درک کرده باشند.

وی خاطرنشان کرد: گروه های افراطی و تروریستی چون داعش در حال حاضر بزرگترین تهدید برای بریتانیا محسوب می شوند و بایستی با آنها مقابله کرد که البته بکارگیری نیروی نظامی تنها بخشی از راهکار مبارزه با این تهدیدات است.

این فرمانده ارشد سابق ارتش بریتانیا تصریح کرد: به منظور مقابله با تهدیدات این گروه های افراطی، نیازمند یک حرکت دسته جمعی در چارچوب الگوی جدیدی از ناتو هستیم.

لرد ریچارد همچنین گفت: هم اکنون تهدید فوری گروه تروریستی داعش متوجه کشور اردن به عنوان یکی از متحدان نزدیک غرب است که به اندازه کافی از آن حمایت نمی شود.

وی تصریح کرد: به منظور مقابله با موج گروه های شبه نظامی افراطی و قبل از هرگونه حرکت و یا تلاش برای نابودی این گروه ها لازم است راهبرد ˈدربرگیری ˈ توسعه یابد.

این فرمانده سابق ارتش انگلیس در این توضح این راهبرد گفت: این استراتژی شامل یک کارزار هماهنگی سیاسی، اقتصاد و نظامی است که حرکت نظامی نیز باید شامل بکارگیری نیروهای دریایی و هوایی کشورهای منطقه و خارج از منطقه باشد.

وی اضافه کرد: نیجریه، لیبی ، مصر، لبنان و اردن با توجه به اینکه کاملا در معرض ایدئولوژی های خشونت طلب قرار دارند، و این وضعیت می تواند تهدیدی برای امنیت جهانی باشد، در اولویت راهبرد یاد شده قرار دارند.

اظهارات این مقام پیشین ارتش بریتانیا به دنبال اعلام تدابیر جدید دولت انگلیس برای مقابله با گروه های افراطی و تروریستی همچون گروه داعش صورت می گیرد.

دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس عصر دوشنبه در پارلمان این کشور با اشاره به افزایش سطح تهدیدات تروریستی در این کشور غربی، داعش را یک تهدید امنیتی برای کشورش خواند و از ضبط گذرنامه افراد مظنون به عنوان بخشی از تدابیر امنیتی علیه گروه های افراطی و تروریستی نام برد.

اقدامات جدید امنیتی دولت انگلیس به دنبال سخنان روزجمعه هفته گذشته کامرون درباره افزایش سطح تهدیدات امنیتی در بریتانیا و لزوم مقابله با خطرات گروه داعش صورت می گیرد که هم اکنون صدها تن از شهروندان انگلیسی به آن پیوسته اند.

داعش از گروه های تروریستی دست پرورده غرب، تاکنون جنایات بسیاری در کشورهای عراق و سوریه مرتکب شده است و به گفته سران کشورهای غربی، این گروه اکنون یک تهدید جدی برای حامیانش به شمار می رود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: