آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۳۳۷۵۰
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۰

تیموریان: از استقلال نمی‌روم

هافبک ملی‌پوش استقلال می‌گوید به دلیل شرایط بدنی که داشته در بازی‌های گذشته استقلال فرصت فیکس بازی کردن را پیدا نکرده است.
تدبیر24: آندرانیک تیموریان درباره شایعه پیشنهاد تیم‌های قطری و احتمال جدایی‌اش از استقلال گفت: همان طور که خودتان گفتید این حرف و پیشنهاد از تیم‌های قطری شایعه است. من در این مقطع پیشنهادی از تیم‌های قطری ندارم و به قراردادی که با استقلال بسته‌ام پایبند خواهم بود. من از تمدید قرارداد و ماندن در استقلال خوشحال هستم و نارضایتی از شرایطی که به وجود آمده ندارم.

وی افزود: پس از اینکه ما در جام جهانی شرکت کردیم، فرصتی نداشتم که بتوانم به خوبی برنامه بدنسازی‌ام را پیش ببرم. به خاطر همین شرایط بدنی‌ام آن طور که باید برای حضور در لیگ مناسب نبود. در چند بازی گذشته فرصت پیدا نکردم که در ترکیب ثابت استقلال بازی کنم چون آماده نبودم اما با آمادگی به دست آمده اگر کادر فنی صلاح بداند، از این هفته می‌توانم برای استقلال بازی کنم اما باز هم تاکید می‌کنم که من ناراحت نیستم چون نیمکت‌نشین نیستم.

تیموریان درباره وضعیت استقلال پس از شش هفته از لیگ برتر گفت: واقعا استقلال خوب نتیجه گرفته است. تیم ما این فصل خیلی جوان شده و همین جوانی نقطه قوت تیم است. امیدوارم بتوانیم این روند را حفظ کنیم و نتایج خوبی بگیریم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: