ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۳۳۷۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۰

جای خالی اسطوره های ایرانی در فیلم های کودک

تدبیر24:

روز گذشته نشست بررسی مشکلات سینمای کودک با حضور ؛ گوهر خیر اندیش ؛ امین زندگانی، فرزاد اژدری؛ علی قوی تن ؛ جعفر گودرزی و جمعی از مدیران آموزش و پرورش در خبرگزاری پانا برگزار شد.

فرزاد اژدری با اشاره به این مطلب که برای آسیب شناسی سینمای کودک باید ابتدا به این نتیجه رسید که سینما یک صنعت است ؛گفت: من فکر می کنم سینما صنعت برگشت سرمایه است. ما باید به یک اصل برسیم که مثلاً یک کالای فرهنگی تولید می شود و بعد به دست مشتری می رسد. سینما محل توضیع کالای فرهنگی (فیلم) است و متاسفانه این یک چرخه در ایران اجرا نمی شود.

وی خاطرنشان کرد: زمانی که ما این چرخه را نداشته باشیم و این سینما را به عنوان صنعت قبول نداشته باشیم مشکلات سینما حل نمی شود؛ این روزها سینمای سنتی جایش را به سینمای دیجیتال داده است و این نکته هم بد است هم خوب. مثلاً قابلیت کپی برداری از روی پرده به صفر می رسد و فیلم با بهترین کیفیت صدا و تصویر اکران می شود.

اژدری در بخش دیگری از سخنان خود به برخی از مشکلات سینمای کودک اشاره کردو افزود: مدیران ما که دارند در شوراها برای سینمای کودک تصمیم می گیرند، نه تنها در مورد کودک بلکه در مورد سینما هم چیزی نمی دانند. البته این مدیران خوشبختانه دارند جایشان را به افراد جوان و تحصیل کرده می دهند و این اتفاق بسیار نیکویی است.

 

کارگردان فیلم "سلام برفرشتگان" در  بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این مطلب که متاسفانه اسطوره های خارجی در فرهنگ ما رسوخ پیدا کرده اند؛ گفت: ما در ادبیات کهن افسانه ها و داستان های بسیاری داریم که مسائل تربیتی را در لایه های زیرین آن ها مطرح شده است. ما در گذشته ما دو شبکه داشتیم که همه ی دیدنی ها را می دیدیم و برایمان جالب بود. همه دارند به ما می گویند که رئال فکر کنید نه فانتزی. خوشبختانه در چند سال اخیر چند فیلم فانتزی کودک اکران شد. زمانش شده کمی فانتزی فکر کنیم. اگر ما این کار را نکنیم رسانه های غرببیش از پیش در خانواده ها نفوذ می کنند.

کارگردان فیلم عملیات مهد کودک درباره بحث های تربیتی نیز گفت: بحث های تربیتی مربوط به سینما نیست. اگر ما بتوانیم با فضای فانتزی و سوپر استارها چیز کوچکی را به بچه ها بیاموزیم موفقیت بزرگی است. اگر قرار باشد به مسائل تربیتی بپردازیم باید به لایه های زیرین بپردازیم. باید بپذیریم که سینما یک تفریح است و این توسط ما پذیرفته نشده که با پذیرفتن آن مشکلات ما حل می شود.

 


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
دارا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
0
1
با نظر آقای اژدری موافقم. پیش نیاز این کار ، تغییر نگرش مسئولین است، که با اسطوره های کهن ایرانی سر ناسازگاری دارند . در تمام این سالهای جوانی حسرت یک کارتون و فیلم سینمایی اسطوره ای داخلی ، بر دلمان نشست . ما که پیر شدیم و بغض در گلویمان ماند . خدا کند فرزندانمان و آیندگان بهره ای ببرند .
نظر شما: