آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۳۷۷۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۸

چمران رییس شورای شهر تهران شد

مهدی چمران با 18 رای به عنوان رئیس شورای شهر تهران انتخاب شد. پیش از چمران احمدی مسجد جامعی ریاست شورای شهر را بر عهده داشت.
تدبیر24: در دومین سال تشکیل شورای شهر تهران انتخابات هیات رییسه برگزار و مهدی چمران که سابقه ریاست بر شورای شهر دوم و سوم را داشت به عنوان دومین رییس شورای شهر چهارم برگزیده شد.

در این انتخابات احمد مسجد جامعی از سوی اصلاح طلبان کاندیدای ریاست شورا شده بود که با 13 رای ریاست شورا را به چمران واگذار کرد.

مهدی چمران در این انتخابات 18 رای کسب کرد.

در سال نخست شورای چهارم مسجد جامعی با 16 رای و چمران با 15 رای به ریاست شورای شهر تهران رسید.
منبع: فرارو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهربان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۱
0
0
انشاا... اینده از ان اعتدالیون اصلاح طلب است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of)
فعلاً که ورق برگشته
نظر شما: